Για πού το σκάει από το παλάτι η πριγκίπισσα Κέιτ;

09.04.2012
Μπορεί να είναι μία από τις πιο διάσημες "υπό παρακολούθηση" γυναίκες στον κόσμο αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η νεαρή πριγκίπισσα δεν καταφέρνει να κάνει και "του κεφαλιού της" που και που!


Η δούκισσα του Κέιμπριτζ (duchess of Cambridge) είναι πάντα πολύ τυπική στις υποχρεώσεις της, φροντίζοντας να μη δίνει δικαίωμα σε κανέναν και για τίποτα.

Να όμως που, όπως έγινε γνωστό, η Κέιτ (Kate) καταφέρνει και βρίσκει τρόπο να το σκάσει από το παλάτι για να περάσει λίγο χρόνο με την αδελφή της, Πίπα (Pippa).

Τα δύο κορίτσια είχαν ανέκαθεν πολύ στενή σχέση μεταξύ τους και, όπως φαίνεται, φροντίζουν να τη διατηρούν. Και είναι η 30χρονη πριγκίπισσα που επιλέγει να επισκέπτεται την αδελφή της στο διαμέρισμά της στο Τσέλσι, πιθανότατα γιατί έτσι ξεφεύγει από την καθημερινότητά της.

"Η Κέιτ φτάνει με το αυτοκίνητο, παρκάρει έξω από το σπίτι και αφήνει εκεί και τους δύο φρουρούς της να περιμένουν", μεταφέρουν φίλοι της Κέιτ, συμπληρώνοντας πόσο χαίρεται και η 28χρονη Πίπα όταν την επισκέπτεται η αδελφή της.

Όσο για την τελευταία συνάντηση των διάσημων αδελφών; Αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, συνέβη πριν από λίγες μέρες αμέσως μετά την εκδρομή τους για σκι με όλη την οικογένεια Μίντλετον. Και τα κορίτσια φαίνεται ότι είχαν πολλά να συζητήσουν, ιδιαίτερα αφού μαζί με την Πίπα ήταν και ο Κόμης Πέρσι, με τον οποίο λέγεται ότι έχουν έρθει "επικίνδυνα κοντά".

Κατά τα άλλα, και με την πρώτη επέτειο του γάμου της Κέιτ με τον Γουίλιαμ (William) να πλησιάζει το ζευγάρι απολαμβάνει τον πρώτο καιρό μαζί ύστερα από μήνες που ο πρίγκιπας έλειπε για την εκπαίδευσή του στα Φόκλαντ.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα