Τι δώρο διάλεξε η Κέιτ για τον Γουίλιαμ;

10.04.2012
Έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο λέγεται ότι βρήκε η νεαρή πριγκίπισσα για να ευχηθεί "Χρόνια πολλά" στον αγαπημένο της.


Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) θα σβήσει 30 κεράκια στις 21 Ιουνίου και, σύμφωνα με πληροφορίες, η αγαπημένη του σύζυγος θα του δωρίσει ένα… πορτρέτο της.

Είναι η πρώτη φορά που η 30χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ πόζαρε για ένα επίσημο πορτρέτο αλλά η αφορμή ήταν πολύ σημαντική.

Όπως μεταδίδουν πηγές της εφημερίδας "The sun", η Κέιτ επισκέφτηκε τη ζωγράφο Νίκι Φίλιπς (Nicky Philipps) στο ατελιέ της στο Λονδίνο τέσσερις φορές ενώ εκείνος λέγεται ότι κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να αποδώσει τέλεια τη μορφή του "μοντέλου" του, καθώς "είναι υπερβολικά όμορφη".

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι πρόκειται για την ίδια καλλιτέχνη που φιλοτέχνησε το πρώτο κοινό πορτρέτο του Γουίλιαμ με τον πρίγκιπα Χάρι (Harry) πριν από δύο χρόνια.

Μπορεί για τα περισσότερα ζευγάρια ένας πίνακας να μην σημαίνει και τόσα πολλά. Όμως για τους γαλαζοαίματους το θέμα είναι σοβαρό. Μάλιστα, ο πρίγκιπας Κάρολος (prince Charles) φέρεται να πλήρωσε £25.000 (€30.200) για το πορτρέτο της νύφης του.

Ο δεύτερος στη σειρά της διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο αναμένεται να γιορτάσει την είσοδο στην τέταρτη δεκαετία της ζωής του με ένα μεγαλειώδες πάρτι όπου η Κέιτ θα του δώσει και το δώρο.

Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν το πριγκιπικό ζεύγος να ζητά βοήθεια από την αδελφή Πίπα (Pippa) της οποίας η εμπειρία στη διοργάνωση πάρτι θα φανεί –αν μη τι άλλο- χρήσιμη.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα