Άλλη μια ξανθιά ξετρελαίνει τον πρίγκιπα Χάρι

12.04.2012
Καινούρια κατάκτηση του μικρού πρίγκιπα της Βρετανίας αναφέρουν δημοσιεύματα. Και μάλιστα από τον καλλιτεχνικό χώρο.


Σύμφωνα με πηγές της Daily Express, ο πρίγκιπας Χάρι (prince Harry) έχει… τσιμπηθεί σφόδρα με την τραγουδίστρια του συγκροτήματος "The Saturdays", Μόλι Κινγκ (Mollie King).

Ο 27χρονος γαλαζοαίματος γνώρισε τη νεαρή τραγουδίστρια πριν από δύο χρόνια σε κλαμπ του Λονδίνου, όμως η συνεχείς κοινές τους εμφανίσεις τις τελευταίες εβδομάδες έχουν κάνει τις φήμες για πιθανή σχέση τους να έχουν οργιάσει.

Η Κινγκ χώρισε από το μοντέλο των Dolce & Gabbana, Ντέιβιντ Γκάντι (David Gandy) μόλις πριν από δύο μήνες, αλλά φαίνεται ότι δεν έχασε και πολύ χρόνο!

Το ζευγάρι εθεάθη στο κλαμπ Bunga Bunga του Λονδίνου όπου διασκέδαζαν με καραόκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Επίσημη απάντηση από την πλευρά του παλατιού δεν υπάρχει καθώς "προσωπικά θέματα μελών της βασιλικής οικογένειας δεν σχολιάζονται ποτέ" ενώ δήλωση του εκπρόσωπου της τραγουδίστριας αναμένεται ακόμη…

Στο μεταξύ, δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που ο νεαρός πρίγκιπας είχε παραπονεθεί ότι δυσκολεύεται να βρει γυναίκα (!) ενώ η ομοιότητα της Μόλι Κινγκ με την τελευταία επίσημη αγαπημένη του Χάρι, Τσέλσι Ντέιβι (Chelsy Davy) είναι κάτι παραπάνω από ορατή. Τυχαίο; Μπορεί...

Στo βίντεο που ακολουθεί πάρτε μια γεύση από το ταλέντο της νεαρής τραγουδίστριας μέσα από τραγούδι "30 days" του συγκροτήματος "Τhe Saturdays".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα