Η Σέριλ Κόουλ έκλεψε την παράσταση της βασίλισσας

05.06.2012
Πολύ παρέα με τους εστεμμένους κάνει τον τελευταίο καιρό η ποπ σταρ που εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά τραγουδώντας για την Ελισάβετ (Elizabeth).


Η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) έζησε μια πολύ ξεχωριστή στιγμή πρόσφατα όταν λίγο μετά την ερμηνεία της στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 60 χρόνια της βασίλισσας στον θρόνο, επισκίασε ακόμη και το ίδιο το τιμώμενο πρόσωπο. Και μάλιστα, χωρίς να το καταλάβει.

Η 28χρονη τραγουδίστριας ανέβηκε απαστράπτουσα στη σκηνή που είχε στηθεί έξω από το παλάτι του Μπάκινχαμ και τραγούδησε το τραγούδι "I need you now" των Lady Antebellum μαζί με τον Γκάρι Μπάρλοου (Gary Barlow).

Εντάξει! Όπως μπορείτε να επιβεβαιώσετε και οι ίδιοι στο βίντεο που ακολουθεί, μουσικά δεν ήταν και αυτό που θα λέγαμε η καλύτερη ερμηνεία της ζωής της, όμως οπτικά… έσκισε η Σέριλ!

Στο κονσέρτο που δόθηκε προς τιμή της βασίλισσας εκτός από την Κόουλ και τον Μπάρλοου, τραγούδησαν μεταξύ άλλων ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ (sir Paul McCartney), ο Τομ Τζόουνς (Tom Jones) και ο Έλτον Τζον (Elton John).

Μάλιστα, στο τέλος η Ελισάβετ ανέβηκε η ίδια στη σκηνή, ντυμένη στα χρυσά, και ανάμεσα σε όλους τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην εκδήλωση άκουσε συγκινημένη τον λόγο που ο γιος της, πρίγκιπας Κάρολος (prince Charles) είχε ετοιμάσει για την περίσταση.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο ήταν που η Σέριλ Κόουλ έκλεψε την παράσταση αφού είχε σταθεί ακριβώς πίσω από τη βασίλισσα ο φακός δεν σταμάτησε να τη δείχνει λεπτό. Τι φταίει το κορίτσι;

Πάντως, μπορεί η Ελισάβετ να έχασε το τραγούδι της Κόουλ, αφού εκείνη την ώρα δεν είχε φτάσει ακόμη στο σημείο της συναυλίας, όμως τα εγγόνια της έδειξαν να το απόλαυσαν στο έπακρο.

Ο φακός τσάκωσε τον πρίγκιπα Χάρι (prince Harry), το πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) και τη σύζυγό του Κέιτ (Kate) να διασκεδάζουν σιγοτραγουδώντας. Μάλιστα, η 30χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ (duchess of Cambride) είχε μαζί της μια χάρτινη βρετανική σημαιούλα και την κουνούσε χαμογελώντας όλη την ώρα.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα