Ο πρίγκιπας Χάρι φλερτάρει με την Κέιτ

06.06.2012
Ποιος είπε ότι οι γαλαζοαίματοι δεν έχουν "θνητές αδυναμίες"; Περίτρανο παράδειγμα ο μικρός πρίγκιπας της Βρετανίας που κάνει πάντα ότι του αρέσει χωρίς να πτοείται από τίποτα! Αυτή τη φορά, όμως, είχε και συνένοχο!

Ο πρίγκιπας Χάρι (prince Harry) είναι γνωστός για το... άτακτο του χαρακτήρα του, που μάλιστα μέχρι ένα σημείο του εξασφαλίζει και το "ακαταλόγιστο", με το κάθε νέο "κατόρθωμα" να ξεπερνά το προηγούμενο.

Αυτή το φορά, ο 28χρονος πρίγκιπας έκανε το θαύμα του σε δημόσια θέα ενώπιων όλης της οικογένειας και του... έθνους.

Η βρετανική βασιλική οικογένεια έχει πολύ βεβαρημένο πρόγραμμα αυτές τις μέρες λόγω των εορτασμών για το διαμαντένιο ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ (queen Elisabeth) που βρίσκονται στο φόρτε τους.

Σχεδόν όλη την ώρα που όλοι οι εστεμμένοι βρέθηκαν στο μπαλκόνι του Μπάκινχαμ για να θαυμάσουν τις αεροπορικές επιδείξεις ο Χάρι δεν σταμάτησε να ψιθυρίζει στο αυτί της Κέιτ (Kate) η οποία έδειχνε να διασκεδάζει αφάνταστα την αθώα αυτή πλακίτσα του κουνιάδου της. Συμμετείχε μάλιστα με τον ίδιο τρόπο.

Τι και αν ακριβώς δίπλα τους στεκόταν σοβαροί σοβαροί τόσο ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) όσο και η ίδια βασίλισσα; Εκείνοι απτόητοι. Όλο γελάκια και αστειάκια ήταν μεταξύ τους.

Εξάλλου, νύφη και κουνιάδος είναι παλιοί γνώριμοι καθώς και η δική τους σχέση μετρά περίπου όσο η σχέση του Γουίλιαμ και της Κέιτ, που φτάνει τα 9 χρόνια. Δεν είναι τυχαίο που ο Χάρι είχε χαρακτηρίσει την Κέιτ "την αδελφή που ποτέ δεν είχε".

Και φυσικά, οι εκδηλώσεις "αταξίας" ανάμεσα στους δύο φίλους δεν σταμάτησαν εκεί, αφού συνεχίστηκαν τόσο στην άμαξα που μετέφερε την "παρέα" στην εκκλησία του Αγίου Παύλου, όσο και μέσα σε αυτή.

Γενικά πάντως, είναι γεγονός ότι η άφιξη της 30χρονης δούκισσας το Κέιμπριτζ στη βασιλική οικογένεια έχει δώσει άλλον αέρα σε όλους τους γαλαζοαίματους προσφέροντας την ανανέωση και τη δημοτικότητα που είχαν φανερά ανάγκη.

Ακόμη και ο Κάρολος (Charles) με την Καμίλα (Camilla) του φαίνονται πια πιο συμπαθείς στον λαό. Και να φανταστεί κανείς ότι ο Γουίλιαμ και η Κέιτ μόλις συμπλήρωσαν έναν χρόνο παντρεμένοι. Πού να κάνουν και κανένα παιδάκι -που, όπως λένε, είναι στα άμεσα σχέδιά τους! Θα καεί το βασίλειο... Με το καλό!

Ζωή Κίττα