Το πρώτο εξώφυλλο της Κέιτ Μίντλετον;

18.07.2012
Και ενώ όλα τα περιοδικά παγκοσμίως κάνουν "στενό μαρκάρισμα" στη δούκισσα του Κέιμπριτζ για μια θέση στο εξώφυλλο τους, φαίνεται ότι το στοίχημα κέρδισε η νοτιοαφρικανική έκδοση του "Marie Claire". Ή μήπως όχι;

Σε ένα εξώφυλλο που θα ζήλευαν όλες οι εκδόσεις του κόσμου, η Κέιτ Μίτνλετον (Kate Middleton) ποζάρει χαμογελαστή, με άψογο χτένισμα και μακιγιάζ –και μάλιστα φορώντας ρούχα νοτιοαφρικανών δημιουργών- στο εξώφυλλο το περιοδικού "Marie Claire".

Κι όμως μια πιο προσεκτική ματιά αποκαλύπτει ότι η φωτογραφία είναι καθαρό αποτέλεσμα ψηφιακής επεξεργασίας και η 30χρονη πριγκίπισσα ουδέποτε πόζαρε για το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Αν μάλιστα ανοίξει κάποιος το περιοδικό θα το καταλάβει αμέσως αφού στο εντιτόριαλ που υπάρχει στις μέσα σελίδες εξηγείται ξεκάθαρα.

Τέσσερις ακόμη τέτοιου είδους φωτογραφίες υπάρχουν μέσα στο περιοδικό ενώ η εκδότρια Ασπασία Καράς (Aspasia Karras) χαρακτήρισε το εξώφυλλο "μια υπερρεαλιστική απεικόνιση της Κέιτ η οποία σκοπό είχε να αποτυπώσει μια… ωδή στο νεότερο φάσιον άικον της εποχής".

Κατά τα άλλα η Κέιτ και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) έπαθαν ένα άλλο σοκ αυτές τις μέρες καθώς είδαν φωτογραφίες τους με μαγιό –από το περσινό τους ταξίδι του μέλιτος στις Σεϋχέλλες- να δημοσιεύονται σε αυστραλέζικη έκδοση.

Ζ. Κ.