Ο Γουίλιαμ έκανε συνέταιρο την Κέιτ

18.07.2012
Πρίγκιπας "όνομα και πράγμα" ο Γουίλιαμ (William) πορεύεται μαζί με τη σύζυγό του όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε επαγγελματικό πια.


Ο 30χρονος γαλαζοαίματος αγαπά, καμαρώνει και τιμά την Κέιτ (Kate) του και δεν σταματά να το αποδεικνύει. Αποκορύφωμα η τελευταία κίνηση αναγνώρισης του φιλανθρωπικού έργου της.

Το ότι ο Γουίλιαμ μαζί με τον αδελφό του έχουν μια προσωπική φιλανθρωπική οργάνωση που φέρει το όνομά τους είναι γνωστό. Όμως το ότι πρόσφατα –και τελείως αθόρυβα- στην οργάνωση προστέθηκε ακόμη ένα όνομα τώρα κοινοποιείται.

Έτσι, το "Ίδρυμα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι" (Foundation Of Prince William And Prince Harry) τώρα πια λέγεται "Το βασιλικό ίδρυμα του δούκα και της δούκισσας το Κέιμπριτζ και το πρίγκιπα Χάρι" (The Royal Foundation Of The Duke And Duchess Of Cambridge And Prince Harry).

Η οργάνωση δημιουργήθηκε το2009 και τα ποσά που συγκεντρώνει διοχετεύονται σε πολλές και διάφορες κατευθύνσεις, εστιάζοντας σε ανάγκες νέων ανθρώπων, καθώς και το περιβάλλον των στρατευμένων βρετανών και των οικογενειών τους.

Η αλλαγή ονόματος δεν ήταν από την αρχή στο πρόγραμμα αλλά τελικά εισηγήθηκε την πρόταση ο Γουίλιαμ και το συμβούλιο τη δέχτηκε άμεσα, αναγνωρίζοντας έτσι και επίσημα την προσφορά της νεαρής δούκισσας που κρίνεται ήδη σημαντική.

Ζ. Κ.