Ο πρίγκιπας Χάρι ξεσαλώνει ολόγυμνος στο Λας Βέγκας

22.08.2012
Τα δύο άκρα αντίθετα δείχνουν να είναι οι ζωές που κάνουν οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι. Ο πρώτος παντρεύτηκε την Κέιτ κι ακολουθεί το πρωτόκολλο χωρίς να δίνει δικαιώματα για αρνητική δημοσιότητα.

Τα δύο άκρα αντίθετα δείχνουν να είναι οι ζωές που κάνουν οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι. Ο πρώτος παντρεύτηκε την Κέιτ κι ακολουθεί το πρωτόκολλο χωρίς να δίνει δικαιώματα για αρνητική δημοσιότητα.

Ο δεύτερος πάλι δείχνει ότι το πρωτόκολλο του είναι άγνωστη λέξη αφού για άλλη μια φορά έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα.

Μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, ο πρίγκιπας πήγε ολιγοήμερες διακοπές στο Λας Βέγκας μαζί με την παρέα του, την πόλη συνώνυμο της ξέφρενης διασκέδασης κι αν μη τι άλλο το έριξε έξω για τα καλά.

Το TMZ ανέβασε φωτογραφίες του Χάρι από την πολυτελέστατη σουίτα του στο Wynn Hotel όπου διέμενε και δείχνουν τον πρίγκιπα ολόγυμνο να παίζει strip- μπιλιάρδο μαζί με τουλάχιστον μία κοπέλα, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Να υποθέσουμε ότι τον νίκησε;

Στην πρώτη φωτογραφία, ο Χάρι προσπαθεί να κρύψει με τα χέρια του το επίμαχο σημείο -γιατί τότε ήταν που δε θα τον ξέπλενε όλος ο Τάμεσης- τη στιγμή που γυρνάει το πρόσωπό του από την άλλη πλευρά, η δε κοπέλα κρύβεται από πίσω του.

Στη δεύτερη φωτογραφία ο Χάρι είναι γυρισμένος πλάτη, αποκαλύπτοντας στο φακό την πίσω όψη του, ενώ -ας αυτολογοκριθούμε κι ας το θέσουμε κομψά- έχει κολλήσει στην κοπέλα που είναι μπροστά του και δε λέει να την αφήσει. Στις φωτογραφίες αχνοφαίνονται κι άλλα άτομα.

Όλα αυτά συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής. Πώς βρέθηκαν οι κοπέλες στη VIP σουίτα του πρίγκιπα; Ο Χάρι είχε κατέβει μαζί με τους φίλους του στο μπαρ του ξενοδοχείου, είδαν τις κοπέλες και τις κάλεσαν επάνω.

Προφανώς, όλοι μαζί το έτσουξαν κομματάκι παραπάνω κι ιδού τα αποτελέσματα. Ο πρίγκιπας γύρισε σήμερα πίσω στη Μεγάλη Βρετανία μιας κι έχει τελειώσει η άδειά του από το στρατό και πολύ θα θέλαμε να δούμε ποιά θα είναι η επίσημη τοποθέτηση της βασιλικής οικογένειας.

Πάντως, εκπρόσωπός της ανέφερε ότι προς το παρόν δεν έχει να κάνει καμία δήλωση σχετικά με το θέμα παρά μόνο ότι ο πρίγκιπας ήταν σε διακοπές και το λιγότερο που θα περίμενε κανείς θα ήταν λίγο περισσότερο σεβασμό της ιδιωτικής του ζωής. Δεν έχει κι άδικο εδώ που τα λέμε…

Να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χάρρυ απασχολεί τη δημοσιότητα με τα καμώματά του. Ήδη από το 2002 όταν ήταν ακόμα 17 χρονών είχε παραδεχτεί ότι έπινε αν κι ανήλικος κι ότι είχε καπνίσει χασίς. Το 2005 είχε πάει σε πάρτι ντυμένος Ναζί,ενώ το 2010 είχε κατηγορηθεί για βία κατά των ζώων.

Το σίγουρο είναι ότι το θέμα έχει προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο στους επικοινωνιολόγους του Μπάκιγχαμ, οι οποίοι πραγματοποιούν ατέλειωτα meetings, προκειμένου να δουν πώς μπορούν να χειριστούν καλύτερα το θέμα.

Και να κλείσουμε με ένα ρητορικό ερώτημα. Άραγε, η πρώτη αντίδραση της βασίλισσας ποιά ήταν;

Νικόλας Εμμανουήλ