Γαμήλια δώρα στα παιδιά τους πήραν οι Μπραντζελίνα

23.08.2012
Οι Μπραντζελίνα ετοιμάζουν δώρο έκπληξη στα παιδάκια τους αλλά η γκρίνια καλά κρατεί αφού αυτά ζηλεύουν θανάσιμα την αδελφούλα τους Βιβιέν. Γιατί άραγε;

Δωράκια για το γάμο τους αποφάσισαν να κάνουν στα παιδιά τους ο Μπράν Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie). Το διάσημο και πολυσυζητημένο ζευγάρι θα δωρίσει από ένα περιδέραιο, με συμβολικό χαρακτήρα, σε κάθε ένα από τα έξι παιδιά τους.

Στο κόσμημα, που δεν έχει ακόμη γίνει γνωστό τι σχήμα θα έχει, θα είναι χαραγμένοι οι όρκοι του ζευγαριού, ενώ όπως και οι γαμήλιες βέρες, έτσι και τα κολιεδάκια των παιδιών τους θα σχεδιαστούν από τον κοσμηματοπώλη των «αστέρων» τον Ρόμπερτ Πρόκοπ (Robert Procop)που έχει άλλωστε σχεδιάσει και το δαχτυλίδι των αρραβώνων, η αξία του οποίου ανέρχεται στα 160.000 δολάρια.

"Ο Μπράντ και η Αντζελίνα είναι ένα πολύ ρομαντικό ζευγάρι" είπε ο ίδιος μιλώντας στο βρετανικό περιοδικό Grazia.

«Ήξεραν ότι θα ζήσουν για πάντα μαζί και ότι κάποια ημέρα θα παντρευτούν… και τώρα που έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη και δεμένη οικογένεια είναι πολύ όμορφο να βλέπεις πόσο ερωτευμένοι παραμένουν» συμπληρώνει.

Ο διάσημος κοσμηματοπώλης, ωστόσο, δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για το πώς θα είναι οι βέρες του ζεύγους, αν και έχει αφήσει να εννοηθεί πως θα είναι…. τίγκα στα διαμάντια και θα έχουν χαραγμένους τους γαμήλιους όρκους τους. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές, φημολογείται πως η κάθε μια από τις βέρες θα κοστίζει 500.000 δολάρια!

Στο μεταξύ, λέγεται πως η Αντζελίνα θα προσκαλέσει στο γάμο τους πρώην συζύγους της Τζόνι Λι Μιλερ (Jonny Lee Miller) και Μπίλι Μπομπ Θόρντον (Billy Bob Thornton) για να παρακολουθήσουν την τελετή.

«Η Αντζελίνα έχει διατηρήσει τόσο καλές σχέσεις με τον Τζόνι και τον Μπίλι, που σίγουρα θα προσκληθούν» υποστήρηξε πηγή εκ των έσω.

Όσο για την ημερομηνία του γάμου, αυτή παραμένει ακόμη άγνωστη καθώς το διάσημο ζευγάρι την κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό. Οι ετοιμασίες βέβαια καλά κρατούν ενώ οι νέες παραγγελίες κοσμημάτων για τα παιδιά, δείχνουν πως η μεγάλη ημέρα δεν αργεί να φτάσει!

Πάντως από όλα τα παιδάκια η πιο ευχαριστημένη μάλλον θα είναι η μικρή 4χρονη Βιβιέν, που εκτός από το γαμήλιο δωράκι, θα λάβει ένα ακόμη «δώρο» των γονιών, κάνοντας τα υπόλοιπα να ζηλεύουν.

Η μικρούλα, στα χνάρια των διάσημων γονιών της, πρόκειται να εμφανιστεί στην νέα παιδική ταινία της Disney “Maleficent”, όπου πρωταγωνιστεί η μαμά της, σε ρόλο κακιάς. Η μικρή Βίβιεν θα ενσαρκώσει το ρόλο της Πριγκίπισσας Αουρόρα σε παιδική ηλικία η οποία είναι καταραμένη να κοιμάται μέχρι να την ξυπνήσει το φιλί ενός όμορφου πρίγκιπα.

Και μπορεί αρχικά η Αντζελίνα να έβρισκε συναρπαστική την ιδέα να μοιραστεί το πλατό με την κορούλα της, ίσως όμως πλέον να το έχει μετανιώσει πικρά έχοντας να αντιμετωπίσει τη γκρίνια των υπόλοιπων πέντε παιδιών που πιέζουν τους διάσημους γονείς να δώσουν ρόλους και σε αυτά.

Δε τα κάνουμε τα λάθη αυτά Αντζελίνα….

Δ.Γ.