Πρωταγωνιστής σε strip show ο Χάρι;

24.08.2012
Μάθε Τέχνη κι άστηνε κι άμα πεινάσεις πιάστηνε. Γάντι κολλάει στον πρίγκιπα Χάρι η παραπάνω φράση και θα καταλάβεις ευθύς αμέσως τι εννοούμε.

Μπορεί το σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες του από τη VIP σουίτα του σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας να έχει προκαλέσει έμφραγμα στο Μπάκιγχαμ, ωστόσο, υπάρχει κάποιος άλλος που τις έχει δει ως μια χρυσή ευκαιρία για τρελά λεφτά.

Πρόκειται για το θρυλικό Τσίπενντεηλς (Chippendales), το οποίο προσφέρει για περισσότερα από 30 χρόνια τα καλύτερα ανδρικά strip shows σε γυναίκες τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στον υπόλοιπο κόσμο κι εξέφρασε την επιθυμία του ο Χάρι να είναι ο επόμενος μεγάλος guest του.

«Σκεφτήκαμε ότι αφού αρέσει στο Χάρι να βγάζει τα ρούχα του στο Βέγκας γιατί να μην έρθει να το κάνει επί σκηνής στο Νο. 1 Male Revue του κόσμου;», δήλωσε εκπρόσωπος του Τσίπενντεηλς και σε αυτό το σημείο να διευκρινίσουμε ότι με τον όρο "Revue" δεν εννοούμε απλά το κλασικό στριπτίζ, αλλά περισσότερο ένα ολοκληρωμένο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει και στριπτίζ.

Κι αν νομίζεις ότι μόνο οι υπεύθυνοι του Τσίπενντεηλς σκέφτηκαν κάτι τέτοιο, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Έρχονται δεύτεροι και καταϊδρωμένοι, αφού ενδιαφέρον να φιλοξενήσει το γυμνό πρίγκιπα στο εξώφυλλό του εξέφρασε το περιοδικό Playgirl αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των γυμνών φωτογραφιών.

Και φυσικά όχι με το αζημίωτο… Εξαψήφιο νούμερο αμοιβή προτίθεται να του δώσει το περιοδικό.

Ο εκδότης Βίνσεντ Στίβενς (Vincent Stevens) είπε τα ακόλουθα για τον άτακτο Πρίγκιπα: «Είναι ένας τύπος που του αρέσει να κάνει τρελά πάρτι. Αρέσει σε πολύ κόσμο διότι, αν και κατάγεται από τη βασιλική οικογένεια, έχει κάτι άγριο πάνω του. Εγώ νομίζω ότι αυτό είναι το στοιχείο που τον κάνει πραγματικά ελκυστικό και για τις αναγνώστριες μας και για το ευρύ κοινό. Αυτός δεν μπορεί να περιοριστεί σε αυστηρά πλαίσια από τη βασιλική οικογένεια. Είναι απλά ένα ελεύθερο πνεύμα."

Λες να δεχτεί τελικά ο πρίγκιπας; Ειδικά αν γίνει για φιλανθρωπικό σκοπό, θα αποστομώσει πανηγυρικά πολλούς...

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να πάρεις μια γεύση του χώρου του Τσίπενντεηλς. Και μια συμβουλή στον αγαπητό Χάρι: Πριν ανεβείς στη σκηνή, δούλεψε λίγο όγκο και μυϊκή μάζα. Μάλλον θα σου χρειαστεί…

Νικόλας Εμμανουήλ