Το γυμνό σκάνδαλο έδιωξε το κορίτσι του Χάρι

27.08.2012
Φωτιές έχουν ανάψει οι πρόσφατες εξαλλοσύνες του μικρού πρίγκιπα από ό,τι φαίνεται όχι μόνο στο παλάτι, αλλά και στα… μπατζάκια του!


Δεν μπορεί να συγκρατήσει την ατίθαση φύση του ο Χάρι (Harry) και όλο μπαίνει σε μπελάδες προκαλώντας πονοκέφαλο στο Μπάκινχαμ και τη βασίλισσα.

Τα τελευταία "κατορθώματά" του τον… κυκλοφόρησαν μέσω του διαδικτύου να διασκεδάζει ολοτσίτσιδος σε πριβέ θεότρελο πάρτι στο Λας Βέγκας.

Και μπορεί ο 27χρονος γαλαζοαίματος να το απόλαυσε αλλά φαίνεται ότι τελικά το γλέντι του βγήκε ξινό καθώς από τον σάλο που προκλήθηκε τρίζει όλο το παλάτι, αλλά και η πιο πρόσφατη σχέση του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται ο Χάρι να έχει ήδη χάσει το κορίτσι του, λόγω "ανάρμοστης συμπεριφοράς".

Ο λόγος για την Κρεσίντα Μπόνας (Cressinda Bonas) η οποία λέγεται ότι ένιωσε "απίστευτα ταπεινωμένη" από τις φωτογραφίες του πρίγκιπα και έκοψε μαχαίρι τη σχέση τους, που σημειωτέον μόλις που είχε ξεκινήσει.

Πρόκειται για την κόρη της Λαίδης Μαίρη-Γκέι Κουρζόν (Lady Mary-Gaye Curzon), η οποία εκτός από επιτυχημένο μοντέλο της δεκαετίας του '60 τυγχάνει και δυναμική τραπεζική κληρονόμος.

Το νεαρό ζευγάρι λέγεται ότι ήρθε πολύ κοντά μόνο λίγες μέρες πριν από το εν λόγω πάρτι, όταν φιλοξενήθηκαν αμφότεροι στο νησί Νέκερ του σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον (Sir Richard Branson).

Η ιστορία όμως τελείωσε πριν καλά καλά αρχίσει καθώς η Κρεσίντα "δεν τα σηκώνει κάτι τέτοια".

Την ίδια στιγμή –και στο απόηχο του σκανδάλου- ο νεαρός πρίγκιπας λέγεται ότι ετοιμάζεται να εκδώσει μια επίσημη απολογία ζητώντας δημόσια συγνώμη για την ανάρμοστη συμπεριφορά του, ύστερα από ισχυρή πίεση-απαίτηση του παλατιού. Αναμένουμε…

Ζ. Κ.