Η 78χρονη που απέρριψε το φιλί του ντι Κάπριο

02.11.2012
Ενώ άπειρες γυναίκες θα έδιναν τα πάντα για να βρεθούν στο πλευρό του διάσημου γόη, υπάρχει και μία που ενώ της δόθηκε η ευκαιρία, είπε "Όχι, ευχαριστώ. Δεν θα πάρω".


Ο λόγος για την Αϊλίν Άτκινς (Eileen Atkins) –η οποία ανήκει στην ελίτ του βρετανικού θεάτρου έχοντας τιμηθεί από τη βασίλισσα με τον τίτλο της ντέιμ (dame).

Όπως αποκάλυψε η ίδια η 78χρονη ηθοποιός, όταν γινόταν η διανομή για την πολυαναμενόμενη ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε (Martin Scorsese) "Ο λύκος της Γουόλ Στριτ", της προτάθηκε ένας ρόλος, ο οποίος μάλιστα περιελάμβανε "στενές επαφές" με τον Λεονάρντο ντιΚάπριο (Leonardo DiCaprio).

"Υπήρχαν τέσσερις πολύ όμορφες σκηνές με τον Λεονάρντο ντιΚάπριο, σε μια εκ των οποίων και ένα ιδιαίτερα σεξουαλικό φιλί. Θα μου άρεσε πάρα πολύ να το κάνω, αλλά υπήρχε η πιθανότητα να έχανα αρκετές από τις πρόβες, οπότε τελικά δεν δέχτηκα", εξήγησε η Άτκινς η οποία θέλησε να δώσει όλο της το είναι στη θεατρική παράσταση "All That Fall" και θεώρησε ότι δεν θα ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις της.

"Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι απέρριψα μια τέτοια πρόταση. Και τους κατανοώ πλήρως, όμως ήθελα πάρα πολύ να κάνω αυτό το έργο του Μπέκετ", συνέχισε η καταξιωμένη ηθοποιός η οποία έδειξε για ακόμη μια φορά ότι δεν ζηλεύει σε τίποτα τη χολιγουντιανή πορεία που έχουν ακολουθήσει οι αγαπημένες φίλες, συνάδελφοι –και επίσης ντέιμς- Μάγκι Σμιθ (Maggie Smith) και Τζούντι Ντεντς (Judi Dench).

Ζ. Κ.