Η βασίλισσα πεθαίνει και η Καμίλα της κλέβει τον θρόνο;

06.11.2012
Σενάριο επιστημονικής φαντασίας η ιστορία που επινόησε αμερικανικό ταμπλόιντ που φέρνει τα πάνω κάτω στο Μπάκινχαμ.


Η βασίλισσα Ελισάβετ (queen Elisabeth) είναι βαριά άρρωστη και αργοπεθαίνει την ίδια στιγμή που η Καμίλα (Camilla) καταστρώνει το "σατανικό" της σχέδιο για να διεκδικήσει τον θρόνο.

Αυτά ισχυρίζεται, μεταξύ άλλων, το περιοδικό "Globe" χαρακτηρίζοντας την είδηση "παγκόσμια αποκλειστικότητα" στο εξώφυλλό της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η υγεία της βασίλισσας επιδεινώνεται διαρκώς και το σχέδιο της νύφης της περιλαμβάνει το… σαμποτάζ του πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) και της συζύγου του, Κέιτ (Kate) οι οποίοι, σύμφωνα με πολλούς θα προσπεράσουν τον πρώτο σε σειρά διαδοχής για τον θρόνο, Κάρολο, αφήνοντας για πάντα με αυτό τον τίτλο.

Το Μπάκινχαμ δεν έκανε κανένα σχόλιο για το δημοσίευμα, ωστόσο η Ελισάβετ συνεχίζει τις δημόσιες εμφανίσεις της ακάθεκτη, έχοντας μάλιστα και τον σύζυγό της, Δούκα του Εδιμβούργου, στο πλευρό της.

Μόλις χθες, το βασιλικό ζεύγος εμφανίστηκε σε επίσημη εκδήλωση στο παλάτι όπου αποχαιρέτησαν τον πρόεδρο της Ινδονησίας δρ. Σουσίλο Μπάμπανγκ Γιουντχογιόνο (Susilo Bambang Yudhoyono) και τη σύζυγό του, που βρισκόταν στη χώρα για επίσημη εκδήλωση.

Ζωή Κίττα