Η Κέιτ δοκιμάζει την τύχη της πίσω από τον φακό!

22.11.2012
Έχοντας εξοικειωθεί πλήρως τόσο με τα καλά όσο και με τα άσχημα της έκθεσης μέσω φωτογραφίας, η νεαρή δούκισσα του Κέιμπριτζ αναλαμβάνει δράση πίσω από τον φακό!

Η ίδια είναι μία από τις πιο πολυφωτογραφημένες γυναίκες στον κόσμο αλλά η μεγάλη αδυναμία της Κέιτ (Kate), όπως προκύπτει, είναι να απαθανατίζει η ίδια αυτά που της κινούν την προσοχή.

Τρανή απόδειξη οι επτά φωτογραφίες που ανέβηκαν σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα της ίδιας και του συζύγου της (www.dukeandduchessofcambridge.org) δια χειρός της ιδίας…

Πρόκειται για φωτογραφίες που τράβηξε 30χρονη πριγκίπισσα στο πρόσφατο ταξίδι του ζεύγους στο Βόρνεο και έχουν κινήσει τόσο το ενδιαφέρον του κόσμου που η σελίδα έχει "πέσει" –προσωρινά.

Η Κέιτ κατέγραψε τοπία που τη συγκίνησαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της με τον Γουίλιαμ (William) στο Danum Valley Research Station όπου και πληροφορήθηκαν για τη δουλειά που γίνεται εκεί για την προστασία του τροπικού δάσους, των ζώων και συγκεκριμένα του ουρακουτάγκου.

Μία απο τις λήψεις που ξεχωρίζουμε είναι αυτή όπου η Κέιτ έχει απαθανάτισε τα σύννεφα επάνω από τα νησιά Σολομόντα. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά πολύ όμορφο, αν και είναι πολλοί εκείνοι που υποστηρίζουν ότι "καλύτερα να μην στραφεί επαγγελματικά στη φωτογραφία η Κέιτ γιατί θα… πεινάσει". Που λέει ο λόγος, δηλαδή!

Η ιστοσελίδα του πριγκιπικού ζεύγους είναι ένα νέο πρότζεκτ που φιλοδοξεί να συγκεντρώνει σε ένα σημείο πληροφορίες από τρία μεμονωμένα σάιτς (www.princeofwales.gov.uk, www.dukeandduchessofcambridge.org και www.princehenryofwales.org) ενώ το κομμάτι που φιλοξενεί φωτογραφικό υλικό αλλά και βιντεάκια από τις εμφανίσεις του Γουίλιαμ και της Κέιτ κυριολεκτικά… "σπάει ταμεία".

Το ενδιαφέρον του κόσμου για το αγαπημένο ζευγάρι παραμένει αμείωτο, ιδιαίτερα με τις φήμες που τους θέλουν μέσα στον Δεκέμβρη να ανακοινώνει τα νέα για τον… διάδοχο.

Ζωή Κίττα