Σε ερωτικό τρίγωνο ο πρίγκιπας Χάρι

27.11.2012
Ο μικρός πρίγκιπας βρίσκεται στο Αφγανιστάν όμως η καρδιά του έχει μείνει πίσω στην πατρίδα, χαρισμένη σε μια γυναίκα την οποία –δυστυχώς- διεκδικεί και άλλος.

Η Κρεσίντα Μπόνας (Cressida Bonas) λέγεται ότι μονοπωλεί ακόμη το ενδιαφέρον του πρίγκιπα Χάρι (prince Harry) με τις πληροφορίες να μεταφέρουν ότι ο στρατευμένος γαλαζοαίματος επικοινωνεί πολύ πιο συχνά μαζί της από ότι με τον πατέρα του.

Όμως τα πράγματα δεν είναι ρόδινα για τον 28χρονο πρίγκιπα καθώς υπάρχει αντίζηλος και μάλιστα ισχυρός…

Ο Χάρι Γουέντγουορθ-Στάνλεϊ (Harry Wentworth-Stanley), πρώην σύντροφος της 23χρονης καλλονής λέγεται ότι δεν δέχεται ότι η σχέση τους έχει τελειώσει και διεκδικεί ακόμη την καρδιά της.

"Ο Χάρι τηλεφωνεί τακτικότατα στην Κρεσίντα ζητώντας της να τον περιμένει μέχρι να επιστρέψει" μεταφέρει φίλος του Χάρι ο οποίος αναμένεται στο Λονδίνο τον Ιανουάριο.

Όσο για τον μήλον της έριδος; Η Κρεσίντα λέγεται ότι είναι διχασμένη βαθιά μέσα της καθώς νιώθει μεγάλο δέσιμο με τον πρώην της αλλά και πρίγκιπας δεν την αφήνει καθόλου αδιάφορη.

Σε αναμμένα κάρβουνα, φαίνεται ότι κάθεται ο τρίτος στη σειρά για τη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, τη στιγμή που οι φήμες τον θέλουν να γίνεται πολύ σύντομα… θείος.

Ζωή Κίττα