Φωτιές άναψε η φράντζα της Κέιτ

29.11.2012
Η νεαρή δούκισσα καθιερώθηκε από την πρώτη στιγμή ως "style icon", όμως να που η επιλογή της να ακολουθήσει –τυφλά- το νέο τρεντ στα μαλλιά θέτει τον χαρακτηρισμό της υπό αμφισβήτηση.

Η –πάλαι ποτέ- Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) θυσίασε τα βαριά, πλούσια και υγιή μαλλάκια/σήμα κατατεθέν της στον βωμό της μόδας κόβοντας μια φράντζα που έχει ξεσηκώσει θύελλα σχολίων, ενώ και η ίδια ακόμοη δεν έχει πειστεί για την… επιτυχία της.

Το αν της πάει ή όχι, είναι καθαρά ζήτημα "περί ορέξεως…" όμως υπάρχουν και μερικά αντικειμενικά θέματα που δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει. Ούτε και η ίδια η 30χρονη πριγκίπισσα.

"Δεν είμαι πολύ σίγουρη. Φυσάει πολύ σήμερα", απάντησε η Κέιτ σε μερικούς από τους ανθρώπους που είχαν μαζευτεί να τη δουν από κοντά σε χθεσινή εκδήλωση και εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για το νέο της λουκ.

Κι όμως… Παρά το γεγονός ότι σαφώς ένα τέτοιο κούρεμα δεν είναι βολικό, η Κέιτ είχε διαρκώς ένα ιδιαίτερα πονηρό μειδίαμα στο στοματάκι που έβαλε φωτιές στις φήμες γύρω από την προσωπική της ζωή.

"Ε δεν μπορεί… Κάτι κρύβει", υποστηρίζει μεγάλη μερίδα του Τύπου τονίζοντας ότι παρότι θα γίνει μια μέρα βασίλισσα, η Κάθριν δεν παύει να είναι πάνω από όλα γυναίκα. Και οι γυναίκες επιλέγουν μεγάλες στυλιστικές αλλαγές –κυρίως στα μαλλιά τους- σε πολύ… σημαδιακές στιγμές της ζωής τους. Τι θέλει να μας πει, λοιπόν, η Κέιτ; Μήπως η φράντζα είναι μια πρώτη έμμεση "απόδειξη" ότι η πολυαναμενόμενη ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη έρχεται;

Θα δείξει…

Πάντως, είναι και η μερίδα εκείνη των "ειδικών αναλυτών του φαινομένου Κέιτ" που θεωρούν την εμφανή αυτή στροφή της Κέιτ προς τη δεκαετία του '80 ως προσπάθειά της "να μοιάσει στην μαμά του αγαπημένου της".

Οι φωτογραφίες αποτελούν σαφή –και αδιάσειστα στοιχεία- προς αυτή την κατεύθυνση αν και η Νταϊάνα (Diana) είχε πάντα πολύ πιο κοντά μαλλιά.

Ζωή Κίττα