Ο Γουίλιαμ μαζεύει προικιά για το μωρό

29.11.2012
Οι φήμες τον θέλουν έτοιμο για την ανακοίνωση περί… απογόνου και ο πρίγκιπας δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται να τις διαψεύσει. Το αντίθετο μάλιστα…

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) και η Κέιτ (Kate) του, επισκέφτηκαν το Κέιμπρτιτζ και παρά το γεγονός ότι την παράσταση έκλεψε –χωρίς αμφιβολία- η 30χρονη δούκισσα με τη νεοαποκτηθείσα φράντζα της, έκανε και εκείνος το… θαύμα του.

Κατά την προσφιλή του συνήθεια, το πριγκιπικό ζεύγος χαιρέτησε από κοντά το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς για να τους δει και δέχτηκε ένα δώρο που έδωσε τροφή για πολλά πολλά σχόλια.

Μία από τις γυναίκες που μίλησαν στον Γουίλιαμ ήταν και η 27χρονη νέα μαμά Σαμάνθα Χιλ (Samantha Hill) η οποία του πρόσφερε ένα μωρουδίστικο κορμάκι πάνω στο οποίο είχε κεντήσει την εξής φράση: "Ο μικρός συν-πιλότος του μπαμπά".

"Θα το κρατήσω αυτό", είπε ο πρίγκιπας, δίνοντας το κορμάκι στον βοηθό του, ενώ το χαμόγελο που στόλισε το πρόσωπό του ήταν το "κερασάκι στην τούρτα" για εκείνους που υποστηρίζουν ότι ο διάδοχος είναι ήδη στον δρόμο και εκκρεμεί μόνο η επίσημη ανακοίνωση…

Κατά τα άλλα, η Κέιτ απασχόλησε για ακόμη μια φορά τα ΜΜΕ αρχικά με το νέο της κούρεμα και επίσης με το ρούχο που επέλεξε να φορέσει στο οποίο προφανώς έκανε ένα… λαθάκι.

Η πάντα κομψή 30χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ φόρεσε ένα πολύ ανοιχτό "γκρεζ" παλτό της MaxMara, αξίας £980, στο οποίο όμως φόρεσε τη ζώνη… ανάποδα.

Οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, όμως μπροστά στο μαλλί και το ενδεχόμενο της εγκυμοσύνης... θάφτηκαν.

Ζωή Κίττα