Σακίρα: γιατί της κάνει μήνυση ο πρώην της;

05.12.2012
Η διάσημη κολομβιανή σταρ ζει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της περιμένοντας να γίνει μανούλα, όμως να που κάτι απρόσμενο συνέβη που της χάλασε την ησυχία.

Πριν γνωρίσει τον νυν αγαπημένο της και πατέρα του παιδιού που περιμένει, Τζεράρντ Πικέ (Gerard Pique) η Σακίρα (Shakira) είχε επί 11 χρόνια σχέση με τον Αντόνιο ντε λα Ρούα (Antonio de la Rúa), ο οποίος εκτός από γιος του πρώην προέδρου της Αργεντινής Φερνάντο ντε λα Ρούα (Fernando de la Rua) υπήρξε και ατζέντης της.

Τον Ιανουάριο του 2011 το ζευγάρι χώρισε φιλικά –όπως είχε γίνει γνωστό- ενώ ο ντε λα Ρούα συνέχισε να εργάζεται για την πρώην –πια- αγαπημένη του. Όταν όμως η 35χρονη σταρ έβαλε τέλος και στην επαγγελματική τους σχέση εκείνος όχι μόνο δυσαρεστήθηκε αλλά πέρασε και στην αντεπίθεση.

Έτσι, τη στιγμή που η Σακίρα απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της, ο πρώην αγαπημένος της τη στέλνει στο δικαστήριο με μήνυση μέσω της οποίας διεκδικεί το ποσό των $100 εκατομμυρίων για διαφυγόντα κέρδη λόγω αθέτησης συμβολαίου.

Όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος του ντε λα Ρούα, Γουίλιαμ Ρέιντ (William Reid) η Σακίρα ήταν ήδη επιτυχημένη όταν προσέλαβε τον πελάτη της ως μάνατζερ όμως "η οικονομική επιτυχία που γνώρισε με τον Αντόνιο δεν είχε προηγούμενο".

Συγκεκριμένα η πλευρά του πρώην μάνατζερ και συντρόφου διεκδικεί μεγάλο ποσοστό από τα υπέρογκα κέρδη που έφτασαν στη Σακίρα "λόγω των επιτυχημένων διαπραγματεύσεων και συμφωνιών που έφερε εις πέρας εκείνος".

Επιπλέον ο Αντόνιο ντε λα Ρούα υποστηρίζει ότι ήταν εκείνος που έπεισε την Σακίρα να ηχογραφήσει την τεράστια επιτυχία της "Hips Don't Lie" (δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί).

Ζωή Κίττα