Έξαλλος ο Γουίλιαμ με φάρσα στην Κέιτ του

06.12.2012
Θέλει να "αγιάσει" και δεν τον αφήνουν τον καημένο τον πρίγκιπα που λέγεται ότι από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η φάρσα που έγινε εις βάρος της καλής του, βγάζει… καπνούς!


Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ ανακοίνωσαν την Κυριακή ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Από εκείνη τη στιγμή η Κέιτ (Kate) βρίσκεται στο νοσοκομείο όπου της χορηγείται ορός ενάντια στα έντονα συμπτώματα "υπερέμεσης εγκυμοσύνης" που παρουσίασε.

Χθες το βράδυ όμως, συνέβη κάτι που λέγεται ότι εξόργισε τον Γουίλιαμ (William), ο οποίος παρόλο που έχει βάλει σκοπό της ζωής του να προστατέψει τη σύζυγό του από τα αδηφάγα ΜΜΕ που θεωρεί ότι οδήγησαν τη μητέρα του στο θάνατο, δεν φαίνεται να τα καταφέρνει και πολύ καλά.

Δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί του αυστραλέζικου σταθμού "2Day FM" τηλεφώνησαν στο νοσοκομείο Κινγκ Έντουαρτ VIII όπου νοσηλεύεται η 30χρονη δούκισσα και παριστάνοντας ότι είναι η βασίλισσα Ελισσάβετ και ο πρίγκιπας Κάρολος ζήτησαν αρχικά να μιλήσουν με την ασθενή και μετά πληροφορίες για την κατάστασή της.

Δείτε (και ακούστε προσεκτικά) το βίντεο που ακολουθεί όπου τελικά οι άνθρωποι του νοσοκομείου δίνουν απόρρητες πληροφορίες στους ψεύτικους γαλαζοαίματους, κανονικότατα!

Πηγές της εφημερίδας "Τhe Mirror" μεταφέρουν ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι έξαλλος αφενός με τους ανθρώπους του σταθμού που δεν σεβάστηκαν την κατάστασή τους, αφετέρου με το νοσοκομείο που φέρθηκε τόσο επιπόλαια.

Το νοσοκομείο εξέδωσε ανακοίνωση όπου ζητά συγνώμη για το ατυχέστατο συμβάν, ενώ ο σταθμός του Σίδνεϊ εξέφρασε την ειλικρινή λύπη του για την έκταση που πήρε το θέμα "όμως δεν φανταζόταν ποτέ ότι η κουβέντα θα έφτανε ως εκεί".

Το σίγουρο είναι πως το θέμα δεν θα λήξει εδώ καθώς το παλάτι θεωρείται σίγουρο ότι θα ζητήσει εξηγήσεις…

Στο μεταξύ, χθες επισκέφτηκαν την Κέιτ και τα αδέλφια της, Πίπα (Pippa) και Τζέιμς (James) ενώ η μητέρα της Κάρολ (Carole) βρίσκεται στο πλευρό της κάθε βράδυ.

Ζωή Κίττα