Η Κέιτ βγήκε από το νοσοκομείο

06.12.2012
Τέλος καλό για τη δούκισσα του Κέιμπριτζ που πριν από λίγο επέστρεψε στο σπίτι της ύστερα από τη σύντομη περιπέτεια που είχε με την εγκυμοσύνη της.


Φορώντας ένα μακρύ μπλε παλτό και κασκώλ στον λαιμό, μπότες και τα μαλλιά της περιποιημένα στο γνωστό της στυλ, η Κέιτ (Kate) στάθηκε στο κατώφλι του νοσοκομείου στο πλευρό του Γουίλιαμ (William) όπου και οι δύο πόζαραν χαμογελαστοί για τους άπειρους φωτογράφους που τους περίμεναν.

Στα χέρια της η 30χρονη δούκισσα κρατούσε ένα μπουκέτο κίτρινα λουλούδια ενώ όταν ήρθε η ώρα να κατέβει τα σκαλιά κρατήθηκε από την κουπαστή με τα βήματά της αργά και προσεκτικά.

Ο 30χρονος σύζυγός της ήταν κάπως πιο… μετρημένος αν και χαμογελαστός επίσης. Ίσως ακόμη δεν έχει ηρεμήσει από τον θυμό που του προκάλεσε η φάρσα που έκαναν χθες εις βάρος της καλής του από ραδιοφωνικό σταθμό του Σίδνεϊ. Ίσως πάλι να μην μπορεί να κρύψει την ανησυχία του για την υγεία της αγαπημένης του.

Η Κέιτ, πέρασε τρία βράδια στο νοσοκομείο Κινγκ Έντουαρντ VIII ύστερα από έντονα συμπτώματα ναυτίας λόγω της εγκυμοσύνης της που βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες σε πολύ αρχικό στάδιο –κάπου ανάμεσα στις 8 και 12 εβδομάδες.

"Νιώθω πολύ καλύτερα, σας ευχαριστώ πολύ", δήλωσε η Κέιτ στους ρεπόρτερ που περίμεναν να τη δουν, λίγο πριν μπει μαζί με τον Γουίλιαμ στη μαύρη Τζάγκουαρ που τους μετέφερε στο παλάτι του Κένσινγκτον.

Ο αρχικός σκοπός του πριγκιπικού ζεύγους ήταν να ανακοινωθεί η εγκυμοσύνη τα Χριστούγεννα, όμως η εσπευσμένη εισαγωγή της Κέιτ στο νοσοκομείο άλλαξε τελικά τα σχέδια.
Ζ. Κ.