Ράσελ Κρόου: Παλεύω να σώσω την οικογένειά μου

14.12.2012
Δύο μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ξεκαθαρίζει ότι προτεραιότητά του είναι να ξαναενώσει την οικογένειά του.

Ο Ράσελ Κρόου (Russell Crowe) και η Ντανιέλ Σπένσερ (Danielle Spencer) παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2003 και έχουν μαζί δυο γιους, τον 8χρονο Τσαρλς (Charles) και τον 6χρονο Τένισον (Tennyson).

Τον Οκτώβριο έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι χώρισε "απόλυτα φιλικά" ενώ φήμες ήθελαν τα προβλήματα να υπάρχουν χρόνια και να εστιάζονται στην "παντελή απουσία" του 48χρονου σταρ από το σπίτι του –κυρίως- λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Κάποια στιγμή, μάλιστα ο ίδιος είχε παραδεχτεί –με λύπη- ότι μέσα σε έναν χρόνο είχε δει τα παιδιά του μόλις 40 μέρες, συνολικά.

Τώρα όμως, και ενώ οι κακές γλώσσες τον ήθελαν ζευγάρι με την πρώην σύντροφο του Μπίλι Τζόελ (Billy Joel), Κέιτι Λι (Katie Lee), και ενώ η Ντανιέλ έκανε το πρώτο σχόλιο στα κοινωνικά δίκτυα, ο Ράσελ Κρόου αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

"Αμέσως μόλις τελειώσω αυτή τη δουλειά και μπορέσω να γυρίσω στο σπίτι, η προτεραιότητά μου είναι να προσπαθήσω να ενώσω ξανά την οικογένειά μου", έγραψε στο Twitter του ο Ράσελ Κρόου συμπληρώνοντας ότι "οι τελευταίες αναφορές είναι ψεύτικες και σκληρές", αναφερόμενος σαφώς στα δημοσιεύματα σχετικά με την υποτιθέμενη νέα σχέση του.

Λίγες μέρες νωρίτερα, πάντως, η 43χρονη Σπένσερ είχε γράψει στη σελίδα της στο Facebook: "Γεια σε όλους! Λυπάμαι που δεν έχω επικοινωνήσει εδώ και καιρό, αλλά υπήρχαν πράγματα που με κρατούσαν απασχολημένη, τελευταία. Ήθελα απλά να σας ευχαριστήσω όλους που με ανεχτήκατε όλο αυτό τον καιρό καθώς και για τα μηνύματα συμπαράστασης", έγραψε η Ντανιέλ τονίζοντας "πόσο πολλά σημαίνουν όλα αυτά για εκείνη".

Ζ. Κ.