Σέξι η πρώτη εμφάνιση της Κέιτ μετά την ασθένεια

17.12.2012
Εντυπωσίασε η εγκυμονούσα δούκισσα του Κέιμπριτζ στην πρώτη της εμφάνιση αφότου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Η Κέιτ (Kate) βρίσκεται στη δωδέκατη εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, σύμφωνα με αξιωματούχους του παλατιού, και ύστερα από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της φαίνεται ότι έχει ξαναβρεί τον εαυτό της. Και με το παραπάνω.

Πριν από δύο εβδομάδες η 30χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο Κινγκ Έντουαρντ VIII με έντονα συμπτώματα υπερέμεσης εγκυμοσύνης, γεγονός που έφερε και την επίσημη ανακοίνωση του ευτυχούς γεγονότος λίγο πιο νωρίς από το προγραμματισμένο.

Η Κέιτ συνήλθε, βγήκε από το νοσοκομείο και καθώς ανάρρωνε ανέβαλε μερικές από τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της με σκοπό να συνέλθει τελείως.

Τελικά η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Κάθριν πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην εκδήλωση του BBC για τη βράβευση των αθλητικών προσωπικοτήτων της χρονιάς. Και από ό,τι φάνηκε, η υγεία της –αλλά και η διάθεσή της- αποκαταστάθηκαν πλήρως.

Η Κέιτ ανέβηκε στη σκηνή χαμογελαστή και υπέρλαμπρη μέσα στη μάξι, σμαραγδί τουαλέτα που φορούσε ενώ εντύπωση προκάλεσε το ψηλό σκίσιμο που είχε ανάμεσα στα πόδια της.

"Υγιή και δυνατή"
χαρακτήρισε τη δούκισσα το Associated Press, ενώ παρέδωσε δύο βραβεία στην εκδήλωση. Ένα στον πρόεδρο της βρετανικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σεμπάσιαν Κόε (Sebastian Coe) για τη συνολική του προσφορά και αυτό της αθλητικής προσωπικότητας της χρονίας στον Ολυμπιονίκη της ποδηλασίας Μπράντλεϊ Γουίγκινς (Bradley Wiggins).

Στη σκηνή της εκδήλωσης, η Κέιτ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham), ο οποίος να θυμίσουμε ότι μαζί με τη γυναίκα του, Βικτόρια (Victoria) είχαν παραβρεθεί και τον γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William).

Στο μεταξύ, οι έρευνες σχετικά με την αυτοκτονία της Γιασίνθα Σαλντάνα (Jacintha Saldanha) συνεχίζονται. Η 46χρονη νοσοκόμα έδωσε τέλος στη ζωή της –προφανώς από ντροπή- καθώς δεν μπόρεσε να αντέξει το βάρος της ευθύνης για την έκταση που πήρε μια φάρσα στην οποία πρώτη "τσίμπησε" εκείνη.

Δύο παραγωγοί από ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστραλίας, τηλεφώνησαν στο νοσοκομείο και υποδυόμενοι τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο θέλησαν να μάθουν νέα της Κέιτ. Η Σαλντάνα ήταν η νοσοκόμα που απάντησε πρώτη το τηλέφωνο και προώθησε την κλήση στον θάλαμο της πριγκίπισσας όπου άλλη συνάδελφός της, αποκάλυψε τα πάντα χαρτί και καλαμάρι.

Τα νέα θέλουν την άτυχη μητέρα δύο παιδιών να έχει αφήσει τρία σημειώματα πριν πεθάνει, σε ένα εκ των οποίων να κατηγορεί ανοιχτά για τον θάνατό της τους δύο παραγωγούς.
Ζ. Κ.