Εμφάνιση-έκπληξη για τους πρίγκιπες

19.12.2012
Η πρόσφατη εμφάνισή της σε εορταστική εκδήλωση μαρτυρά ότι η υγεία της νεαρής δούκισσας ολοένα και βελτιώνεται.


Η Κέιτ (Kate) έκανε μια εμφάνιση έκπληξη στο πάρτι που είχαν διοργανώσει με τον Γουίλιαμ (William) για τους εργαζόμενους στο γραφείο τους, γεγονός που αποτελεί στοιχείο στο ότι προφανώς θα παραβρεθεί και στους βασιλικούς εορτασμούς στο Σάντρινγκχαμ.

Το ζεύγος επέλεξε για το φετινό τραπέζι ένα χαμηλών τόνων εστιατόριο του Λονδίνου, και συγκεκριμένα ένα από εκείνα που ανήκουν στην αλυσίδα Bumpkin.

Για την εκδήλωση είχαν κλείσει την αίθουσα με το όνομα "Το δωμάτιο της βασίλισσας" (!) και η Κέιτ –την οποία προφανώς δεν περίμεναν λόγω της περιπέτειας με την υγεία της- εμφανίστηκε φορώντας ένα αέρινο λουλουδάτο φόρεμα με ασορτί ζακετούλα.

Το μενού περιελάμβανε τρία πιάτα σε μια τιμή που δεν ξεπερνούσε τις £30 για τον καθένα ενώ η 30χρονη εγκυμονούσα Κέιτ λέγεται ότι δεν άγγιξε καθόλου από τα παραδοσιακά γλυκά και τα κρασιά που υπήρχαν σε αφθονία.

Ήταν η δεύτερη έξοδος για την δούκισσα μετά το εξιτήριό της από το νοσοκομείο ενώ νωπά είναι ακόμη τα νέα που θέλουν στις φλέβες της να κυλά λίγο από το… γαλάζιο αίμα που ρέει άφθονο σε αυτές του συζύγου της.

Ζ. Κ.