Η απίστευτη πρόσκληση της βασίλισσας στους Μίντλετον

20.12.2012
Που να το φανταζόταν η μαμά της Κέιτ (Kate) ότι θα ζούσε και εκείνη κοντά στην κόρη της μεγαλεία βασιλικά!


Η Κάρολ Μίντλετον (Carole Middleton) –της οποίας οι μηχανογραφίες σύμφωνα με πολλούς κρύβονται πίσω από τον γάμο της κόρης της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ (William)- ζει "μεγάλες στιγμές" καθώς απολαμβάνει τα προνόμια του να είσαι μέλλουσα γιαγιά του μελλοντικού μονάρχη της Βρετανίας.

Η Κέιτ είναι έγκυος και το παιδί της, είτε είναι αγόρι ή κορίτσι, θα πάρει σειρά στη διαδοχή για τον βρετανικό θρόνο αμέσως μετά τον μπαμπά του και τον παππού του, Κάρολο (Charles).

Αυτό το στοιχείο φαίνεται καθώς και η πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της εγγονής της, που λέγεται ότι έκαναν τη βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ να πάρει μια μοναδική στα χρονικά απόφαση.

Όπως είναι γνωστό η βασιλική οικογένεια γιορτάζει τα Χριστούγεννα παραδοσιακά στο Σάρντρινγχαμ του Νόρφολκ, σε αυστηρά κλειστό κύκλο.

Οι περσινές γιορτές ήταν οι πρώτες για την Κέιτ ως μέλος της οικογένειας και οι φετινές φαίνεται ότι της ετοιμάζουν μία έκπληξη. Αν δηλαδή νιώσει καλύτερα και παραβρεθεί και η ίδια.

Η βασίλισσα της Αγγλίας λέγεται ότι έχει ήδη προσκαλέσει την Κάρολ (Carole) και τον Μάικλ Μίντλετον (Michael Middleton) να περάσουν τις γιορτές μαζί τους.

Αν οι φήμες επαληθευτούν τότε μιλάμε για την πρώτη φορά που κάποιος μη εστεμμένος λαμβάνει τέτοια πρόσκληση. Λες να έμαθε η βασίλισσα τις πληροφορίες που θέλουν και τους Μίντλετον να έχουν "γαλάζιο αίμα" και να πήρε την απόφαση; Ποιος ξέρει.

Το γεγονός, πάντως, είναι ότι η βασίλισσα της Αγγλίας παρουσιάζει ένα τελείως διαφορετικό, πολύ πιο προσιτό και φιλικό πρόσωπο τα τελευταία χρόνια και αυτό έχει ιδιαίτερη απήχηση στους υπηκόους της.

Ζ. Κ.