Κιμ Καρντάσιαν - Κέιτ Μίντλετον: 1 - 0

09.01.2013
"Λάχανο" τρώει η εντυπωσιακή ριάλιτι σταρ τη νεαρή πριγκίπισσα. Όμως, σε ποιο θέμα ακριβώς;

Ο λόγος στον Γάλλο σχεδιαστή Ρολάν Μουρέ (Roland Mouret) ο οποίος υποστηρίζει ότι "το φαινόμενο Κιμ" πουλάει περισσότερο από το "φαινόμενο Κέιτ". Και έχει τα στοιχεία για να το αποδείξει.

Τόσο η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κάθριν (Catherine) όσο και η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) επιλέγουν πολύ συχνά δημιουργίες του Μουρέ για τις δημόσιες εμφανίσεις τους, γεγονός για το οποίο –φυσικά- ο ίδιος καμαρώνει ιδιαιτέρως.

Ωστόσο, τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους και ο γνωστός σχεδιαστής αποκαλύπτει ότι δέχεται περισσότερες παραγγελίες για τα ρούχα που φορά η Καρντάσιαν από εκείνα που επιλέγει η Κέιτ.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ό,τι και να φορέσει η 30χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) ξεπουλάει όμως στην περίπτωση των δημιουργιών δια χειρός Ρολάν Μουρέ, η Κιμ τη… "σκίζει".

Όμως, όπως εξηγεί ο ίδιος ο δημιουργός μιλώντας στην "The Telegraph", την Κέιτ δεν τη νοιάζει καθόλου.

"Δεν δείχνει να έχει το παραμικρό ενδιαφέρον να ντυθεί για τον κόσμο παρά μόνο για τον Γουίλιαμ και τον εαυτό της", εξηγεί ο Μουρέ ενώ με την Καρντάσιαν συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Κατά τα άλλα, η Κέιτ και η Κιμ αυτό τον καιρό ετοιμάζονται αμφότερες να γίνουν μανούλες και μάλιστα αν αληθεύουν οι σχετικές πληροφορίες θα γεννήσουν… μαζί.

Ζ. Κ.