Ντέμι Μουρ: Τσακωτή με τον πρώην της Λίντσεϊ Λόχαν

18.01.2013
Οι κακές γλώσσες το έλεγαν εδώ και καιρό, όμως να που υπάρχουν και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα για να το αποδείξουν.


Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) έγινε 50 χρονών και μετά τον -άγαρμπο- χωρισμό της από τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) έχει ξεσαλώσει.

Αφού ξεπέρασε (;) την κατάθλιψη και την εξάρτηση που της είχαν δημιουργήσει τα ισχυρά φάρμακα που έπαιρνε για να αντιμετωπίσει αφενός το κέρατο που της είχε ρίξει ο 34χρονος πρώην σύζυγος αφετέρου το γεγονός ότι εκείνος βρήκε ξανά και πολύ σύντομα τον έρωτα στο πρόσωπο της 29χρονης -παρακαλώ- Μίλα Κούνις (Mila Kunis), η Ντέμι λέγεται ότι πήρε σβάρνα τα... τεκνά.

Δεν κέρδισε τον τίτλο της πιο σέξι τεκνατζούς στον κόσμο η Μουρ και φροντίζει να το αποδεικνύει διαρκώς.

Οι φήμες την ήθελαν τον τελευταίο καιρό να έχει "εστιάσει" στον Χάρι Μόρτον (Harry Morton) ο οποίος τυγχάνει πρώην σύντροφος της Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) και... 31ός ετών.

Το "ζεύγος" απαθανατίστηκε την περασμένη Πέμπτη τη στιγμή που έβγαινε από το South Beverly Grill όπου είχε απολαύσει νωρίτερα ένα ρομαντικό δείπνο.

Αυτόπτες μάρτυρες μεταφέρουν ότι οι δυο τους ήταν πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους, ενώ λέγεται ότι έφυγαν με το ίδιο αυτοκίνητο με κατεύθυνση το σπίτι της 50χρονης σταρ.

Ο Χάρι Μόρτον είναι γιος ενός εκ των ιδιοκτητών της αλυσίδας "Hard Rock Café" και ιδιοκτήτης ο ίδιος των εστιατορίων "Pink Taco" καθώς και του κάποτε κακόφημου κλαμπ "Viper Room", έξω από το οποίο βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση το ηθοποιός Ρίβερ Φίνιξ (River Phoenix) το 1993. Είχε επίσης ένα φλερτάκι με την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) το 2010.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ Μουρ και Μόρτον είναι απλά καλοί φίλοι που περνούν καλά, ενώ το E!Online -που μετέδωσε πρώτο την είδηση- υποστηρίζει ότι οι δυο τους είναι σαφώς ζευγάρι, όμως δεν βιάζονται. Τα παίρνουν τα πράγματα βήμα βήμα και θέλουν να γνωριστούν πρώτα καλύτερα. Μάλιστα...

Στο μεταξύ, ο Άστον Κούτσερ κατέθεσε την πολυπόθητη αίτηση διαζυγίου καθώς φαίνεται ότι η Μίλα δεν κρατιέται. Θέλει παιδί αλλά χωρίς στεφάνι... δεν παίζει. Οπότε τι να κάνει και ο Κούτσερ; Τον κόβει τον λώρο από την πρώην του.

Ζ. Κ.