Πόσα μωρά θα γεννήσει η Κέιτ τελικά;

14.01.2013
Η εγκυμοσύνη της νεαρής δούκισσας επιβεβαιώθηκε τον Δεκέμβριο και σήμερα μαθαίνουμε πότε ακριβώς αναμένεται ο… πελαργός.

"Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ έχουν τη χαρά να επιβεβαιώσουν ότι περιμένουν μωρό το Ιούλιο", διαβάζουμε στην επίσημη ανακοίνωση του παλατιού ενώ συμπληρώνεται ότι "η κατάκτηση της δούκισσας συνεχίζει να βελτιώνεται από τη νοσηλεία της τον περασμένο μήνα".

Ουσιαστικά μέσα από αυτή την ανακοίνωση κρατούμε δύο στοιχεία. Αρχικά ότι το μωρό είναι ΕΝΑ και όχι δίδυμα, όπως είχε ακουστεί αρχικά ενώ ταυτόχρονα μπορεί να υπολογιστεί με ασφάλεια ότι η 31χρονη δούκισσα διανύει την 13η ή 14η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της.

Λέγεται ότι το παλάτι περίμενε το υπερηχογράφημα της 12ης εβδομάδας για να προχωρήσει σε επιβεβαίωση.

Κατά τα άλλα, οι φήμες θέλουν το πριγκιπικό ζεύγος να κάνει κόρη η οποία σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση της ίδιας της βασίλισσας θα προσφωνείται "πριγκίπισσα" αντίθετα με ότι ίσχυε μέχρι τώρα και ήθελε τον συγκεκριμένο τίτλο να αποδίδεται μόνο στα αγόρια της οικογένειας.

Την περασμένη εβδομάδα η Κέιτ επισκέφτηκε μαζί με τον σύζυγό της την εθνική πινακοθήκη του Λονδίνου όπου θαύμασαν το πρώτο επίσημο πορτρέτο της. Οι ίδιοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τη δημιουργία του Πολ Έμσλεϊ (Paul Emsley) ωστόσο δεν είναι λίγοι που χαρακτηρίζουν το αποτέλεσμα "άθλιο".

Ζ. Κ.