Η Κέιτ τη βγάζει με υπνοθεραπεία

22.01.2013
Η προβληματική εγκυμοσύνη της δούκισσας του Κέιμπριτζ την έχει αναγκάσει να καταφεύγει σε διάφορα τεχνάσματα προκειμένου να κρατήσει λίγο φαγητό στο στομάχι της.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Cover Media, η φίλη της Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton), Τζέσικα Χέι (Jessica Hay) αποκάλυψε πρόσφατα ότι η μέλλουσα μητέρα είναι πρόθυμη να δοκιμάσει τα πάντα για να αντιμετωπίσει τις πρωινές ναυτίες:

"Εξακολουθεί ν' ανακατεύεται όταν βλέπει φαγητό. Νιώθει όπως όταν παθαίνεις δηλητηρίαση και το στομάχι σου έχει κλείσει. Aκολουθεί υπνοθεραπεία στην προσπάθεια να αποκτήσει ξανά μια υγιή όρεξη, γιατί τής είναι πολύ δύσκολο να φάει ένα πλήρες γεύμα και χορταίνει πολύ γρήγορα", είπε στο περιοδικό Australia's New Idea.

Προφανώς, η υπερέμεση η οποία ταλαιπώρησε την 31χρονη Κέιτ την έχει κάνει να αποφεύγει το φαγητό. Ωστόσο, η φίλη της λέει πως η νέα προσέγγιση λειτουργεί και έχει κάνει την πριγκίπισσα πιο ενθουσιώδη τουλάχιστον για κάποιες τροφές, όπως αβοκάντο, μπρόκολα, βρώμη, και ροφήματα με γάλα.

"Η υπνοθεραπεία τη βοηθάει να αντικαταστήσει τις αρνητικές σκέψεις που συνδέουν την τροφή με την ναυτία και να αρχίσει να λιγουρεύεται υγιεινό θρεπτικό φαγητό".

Η Κέιτ μοιάζει να είναι καλύτερα τελευταία, καθώς έχει κάνει κάποιες δημόσιες εμφανίσεις αλλά και βραδινές εξόδους, όπως όταν παρακολούθησε ένα ακροβατικό σόου στα γενέθλια της νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Όπως εξηγεί η Χέι, το περιβάλλον της Κέιτ την έχει στηρίξει πολύ σ' αυτή την περιπέτεια: "Το βασικό είναι ότι η Κάθριν είναι πολύ ευτυχισμένη. Έχει δίπλα της όλη την οικογένεια και τον Γουίλιαμ και έχουν αρχίσει πλέον να χαίρονται πραγματικά την εγκυμοσύνη μετά από την τόσο δύσκολη αρχή".