Ακόμη ένα σεξουαλικό σκάνδαλο για τον Άρνι

30.01.2013
Πάνω που πήγε να "καταλαγιάσει" το πρώτο, ξεσπά ακόμη ένα σκάνδαλο για τον άτακτο πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια.

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media, βρέθηκε μια φωτογραφία του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (Arnold Schwarzenegger) να κάνει σεξ.

Σύμφωνα με το ABC News πρόκειται για μια εικόνα από τις πολλές που εντοπίστηκαν σε κουτί μέσα σε ένα οίκημα που άνηκε στον ιδρυτή του περιοδικού "Penthouse", Μπομπ Γκουτσιόνε (Bob Guccione) και λέγεται ότ απεικονίζει τον Άρνι σε νεαρή ηλικία.

Άλλες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο ο συλλέκτης Τζέρεμι Φρόμερ (Jeremy Frommer) αποκάλυψε στο δίκτυο ότι βρήκε τη φωτογραφία ανάμεσα σε άλλα αναμνηστικά όπως γυμνές φωτογραφίες της Μαντόνα (Madonna) και της τότε Μις Αμερική, Βανέσα Γουίλιαμς (Vanesa Williams).

Ο Φρόμερ αγόρασε την "αποθηκευτική μονάδα" -όπως περιγράφεται συγκεκριμένα- πέρσι και μόλις τώρα μιλά για τα ευρήματά του, χωρίς όμως να αποκαλύψει που βρήκε το συγκεκριμένο κουτί, ούτε πόσο πλήρωσε για να το αποκτήσει.

Ο Γκουτσιόνε πέθανε το 2010, 45 χρόνια μετά το λανσάρισμα του διάσημου περιοδικού του μόνο για άντρες.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που το όνομα του 65χρονου σήμερα Σβαρτς εμπλέκεται σε σκάνδαλο καθώς το 2011 η αποκάλυψη του νόθου γιου που είχε με την οικιακή βοηθό του, Μίλντρεντ Μπαένα του στοίχησε τον 25χρονου γάμο το με τη Μαρία Σράιβερ. Από εκείνη τη στιγμή "έσκασαν" νέα και για άλλα εξώγαμα παιδιά, όμως η "πρώτη κρυάδα" είχε φύγει, οπότε...
Ζ. Κ.