Ο Κάρολος και η Καμίλα στο μετρό

31.01.2013
Την υπέρβαση έκανε ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου και η σύζυγός του χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια τον υπόγειο.

Τι κάνει ένας πρίγκιπας στο μετρό; Γιορτάζει τα 150 χρόνια λειτουργίας του. Αυτό ακριβώς έκανε ο Κάρολος (Charles) που πήρε από το χέρι την Καμίλα (Camilla) του και έκαναν μια βολτίτσα με τον υπόγειο του Λονδίνου, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Το πριγκιπικό ζεύγος ανέβηκε στο μετρό στη στάση Φάρινγκτον και κατέβηκε στην ακριβώς επόμενη του Κινγκς Κρος. Μόλις 4 λεπτά κράτησε το συμβολικό ταξίδι τους.

Το βαγόνι ήταν ασυνήθιστα καθαρό –σύμφωνα με μαρτυρίες- και βολικά "άδειο" καθώς παρόλο που οι λεπτομέρειες της υψηλής άφιξης είχαν κρατηθεί αυστηρά μυστικές μέχρι την τελευταία στιγμή, οι άνθρωποι του παλατιού είχαν φροντίσει να είναι όλα τέλεια όταν οι πρίγκιπες έφταναν στο μετρό.

Ο 64χρονος πρίγκιπας παρέλαβε μια κάρτα απεριορίστων διαδρομών και ο εκπρόσωπος το μετρό του έδειξε πώς ακριβώς να τη σύρει στην ειδική εσοχή –που να ξέρει ο άνθρωπος!- και το ευχάριστο διάλειμμα έληξε γρήγορα και ευχάριστα.

Η τελευταία εμπειρία του Καρόλου στο μετρό ήταν τον Απρίλιο του 1986 όταν εκείνος και η τότε σύζυγός του, Νταϊάνα (Daiana) εγκαινίασαν τον τερματικό σταθμό 4 του αεροδρομίου Χίθροου.

Ζ. Κ.