Μπάρμπα: Το άγνωστο φλερτ με τον βασιλιά της Ισπανίας

24.06.2014
Πριν λίγες μέρες και με αφορμή την παραίτηση του Χουάν Κάρλος από τον ισπανικό θρόνο, ήρθε ξανά στην επικαιρότητα η σκανδαλώδης ερωτική του ζωή.

Ένας καταιγισμός από ερωτικά σκάνδαλα απασχόλησαν όχι μόνο τον ισπανικό Τύπο, αλλά και τον παγκόσμιο, αφού ο τέως βασιλιάς είχε απλώσει παντού τα... πλοκάμια του.

Κι αν η αποκάλυψη ότι τη δεκαετία του 80 είχε φλερτάρει έντονα την πριγκίπισσα Νταϊάνα προκάλεσε αίσθηση, να δεις τι αίσθηση προκάλεσε στην Ελλάδα η αποκάλυψη ότι από τα δίχτυα του Χουαν Κάρλος δε γλίτωσε ούτε η Βάνα Μπάρμπα! Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, τη δεκαετία του ’90, εποχή που η ηθοποιός ζούσε το δικό της θρίαμβο μετά το Οσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας στο «Mediterraneo», ο Ισπανός βασιλιάς έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο πρόσωπό της κατά τη διάρκεια τυχαίας συνάντησης τους στη Μαδρίτη.


«Παρά τη σαφή προτίμησή του στις ξανθές, το σεξ απίλ της Γιαννιώτισσας καλλονής δεν άφησε ασυγκίνητο τον Ισπανό μονάρχη. Ο αστικός μύθος επιμένει ότι η γνωριμία δεν περιορίστηκε στο απλό φλερτ, αν και οι δύο πρωταγωνιστές της ιστορίας απέφυγαν να το επιβεβαιώσουν», συμπληρώνουν το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Μάλιστα, όπως γράφουν το φλερτ με τον Χουαν Κάρλος έχει διηγηθεί σε φιλική της παρέα η ίδια η Μπάρμπα, σε ανύποπτο χρόνο.