Harry και Meghan: Αυτό είναι το μυστικό της γαμήλιας ανθοδέσμης!

19.05.2018
Harry και Meghan: Αυτό είναι το μυστικό της γαμήλιας ανθοδέσμης!
Πώς τίμησε το ζευγάρι την πριγκίπισσα Diana;

Ο βασιλικός γάμος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle πραγματοποίηθηκε σήμερα το μεσημέρι με επιτυχία και ήταν πραγματικά εντυπωσιακός.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κάθε λεπτομέρεια ήταν μελετημένη και σχεδιασμένη στην εντέλεια. από τα ρούχα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ, μέχρι τη διακόσμηση του St. George's Chapel στο κάστρο του Windsor, όπου ο γάμος έλαβε χώρα.

Μια ακόμη λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά ήταν τα λουλούδια που διακόσμησαν το ναό, τη σύνθεση των οποίων ανέλαβε η Philippa Craddock. Για το στυλ της διακόσμησης προτιμήθηκε ένα πιο παραδοσιακό στυλ, με λεπτομέρειες που έβαζαν μια πινελιά ρομαντισμού και κομψότητας.

H Craddock ήταν επίσης υπεύθυνη για την ανθοδέσμη που κράτησε η Markle. Tον Απρίλιο, ένα δημοσίευμα στο περιοδικό People ισχυριζόταν πως οι συνθέσεις των λουλουδιών θα ήταν αφιερωμένες στην εκλιπούσα μητέρα του πρίγκιπα Harry, πριγκίπισσα Diana. Το ζευγάρι ζήτησε από την Craddock να συμπεριλάβει λευκά τριαντάφυλλα για να την τιμήσουν, αφού τα εν λόγω λουλούδια ήταν τα αγαπημένα της.

Το περασμένο καλοκαίρι, δημιουργήθηκε ένας προσωρινός κήπος στο πάλατι του Kensington, με όνομα "Λευκός Κήπος", και επρόκειτο για μια μεγάλη σύνθεση λευκών τριαντάφυλλων που φυτεύθηκαν για να σηματοδοτήσουν την 20η επέτειο από το θάνατο της Diana.