Harry και Meghan: Όλες οι λεπτομέρειες για το after party του γάμου τους

19.05.2018
Harry και Meghan: Όλες οι λεπτομέρειες για το after party του γάμου τους
Οι καλεσμένοι και οι τραγουδιστές που θα εμφανιστούν στη σκηνή

Μετά από μια μέρα γεμάτη ένταση και συγκίνηση, οι νεόνυμφοι πρίγκιπας Harry και Meghan Markle πρόκειται να παραβρεθούν σε ένα αποκλειστικό after-party.

To πάρτυ διοργανώνει ο πρίγκιπας Charles, o οποίος συνόδευσε την Meghan στην κάθοδο της προς το ναό, και 250 από τους κοντινούς συγγενείς και φίλους του ζευγαριού θα δώσουν το παρών στο event που θα πραγματοποιηθεί στις 7μμ στο Frogmore House. Στο σημείο εκείνο έχει στηθεί μια τεράστια γυάλινη τέντα, το κόστος της οποίας υπολογίζεται στις 300 χιλιάδες λίρες.

Στο after party του γάμου προβλέπεται επίσημο δείπνο και χορός για τους καλεσμένους της Meghan και του Harry, συμπεριλαμβανομένου και του πρίγκιπα William, ο οποίος τελεί καθήκοντα κουμπάρου στο γαμπρό. Επίσης, η νεα Δούκισσα του Sussex πρόκειται να βγάλει επίσημο λόγο, όπως και ο σύζυγος της και ο πρίγκιπας Charles.

Ένα μεγάλο ερώτημα που δεν έχει ακόμη όμως απαντηθεί, είναι το ποιοι από τους πολλούς φίλους του ζευγαριού θα παραβρεθούν στο πάρτυ. Ο popstar Elton John λέγεται πως θα ερμηνεύσει στη σκηνή για το ζευγάρι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του TMZ. O τραγουδιστής αποτελεί μεγάλη αδυναμία του Harry καθώς ήταν καλός φίλος της εκλιπούσας μητέρας του, πριγκίπισσας Diana, ο οποίος μάλιστα είχε τραγουδήσει και στην κηδεία της το 1997. Ο καλλιτέχνης είχε επίσης δώσει το παρών στο γάμο του William και της Kate Middleton το 2011.

Σε ό,τι αφορά τα ρούχα της Markle στο πάρτυ, η Δούκισσα αναμένεται να αλλάξει το νυφικό της, το οποίο κόστισε 100 χιλιάδες λίρες, και να φορέσει κάτι πιο άνετο, με το οποίο θα μπορεί να χορέψει ευκολότερα.

Τέλος, στο πάρτυ θα κοπεί η γαμήλια τούρτα η οποία περιλαμβάνει λεμόνι και λικέρ κουφοξυλιάς.