Meghan: Εντυπωσιακή και στη δεύτερη εμφάνιση μετά τον γάμο η νύφη

20.05.2018
Meghan: Εντυπωσιακή και στη δεύτερη εμφάνιση μετά τον γάμο η νύφη
Χθες το μεσημέρι, η Meghan Markle μπήκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο παλάτι του WIndsor ως... Meghan Markle και βγήκε ως δούκισσα του Sussex, σύζυγος του πρίγκιπα Harry, έκτου στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο.

Εντυπωσιακή ως νύφη, αλλά πάντα πιστή στο φυσικό λουκ της, η Meghan παντρεύτηκε τον πρίγκιπά της φορώντας Givenchy και αμέσως μετά, για το δεύτερο λουκ της βραδιάς, για τη δεξίωση, επέλεξε και πάλι λευκό, αλλά δια χειρός Stella McCartney!

Οι κάμερες ήταν και πάλι εκεί, φυσικά... Οι νεόνυμφοι βγήκαν από το παλάτι του Windsor το απόγευμα για να παραβρεθούν στη δεξίωση που έδωσε προς τιμή τους ο πρίγκιπας της Ουλίας, Κάρολος, στο Frogmore House και μπήκαν σε μια εντυπωσιακή μπλε Jaguar E-Type Concept Zero για να φτάσουν εκεί. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ότι το όχημα που κατασκευάστηκε αρχικά το 1968, μετατράπηκε στο μεταξύ σε ηλεκτρικής ενέργειας.

Κέρδισε τις εντυπώσεις ακόμη μια φορά η Meghan. Άξια!!!

Αξίζει να σημειωθεί, όπως έγινε γνωστό από το Kensington Palace κατά τη διάρκεια αυτής της δεξίωσης, τραγούδησε για τους νεόνυμφους και τους καλεσμένους τους ο sir Elton John, ο οποίος, ως γνωστόν είχε μια ιδιαίτερη σχέση με την αδικοαμένη μητέρα του Harry, πριγκίπισσα Diana.

Iδού και η επίσημη ανακοίνωση του γεγονότος, όπως αναρτήθηκε στο Twitter του παλατιού.