Meghan Markle: Η άγνωστη παράδοση της νυφικής ανθοδέσμης [video]

22.05.2018
Meghan Markle: Η άγνωστη παράδοση της νυφικής ανθοδέσμης [video]
Η 36χρονη ηθοποιός παντρεύτηκε τον πρίγκιπάς της το περασμένο Σάββατο και πλέον αποκαλείται επίσημα δούκισσα του Sussex. Οι πληροφορίες για τα παραλειπόμενα της λαμπρής τελετής συνεχίζουν να έρχονται και είνα πολύ ενδιαφέρουσες...

Τα πιο πρόσφατα νέα αφορούν στην ανθοδέσμη της νύφης, η οποία, παρεμπιπτόντως έχει τη δική της, γλυκιά ιστορία, και την κατάληξή της μετά την τελετή.

Ακολουθώντας μια παράδοση πολλών χρόνων, η Meghan απόθεσε την ανθοδέσμη της επάνω στον Τάφο του Άγνωστου Στρατιώτη που βρίσκεται στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ.

Η μητέρα της Βασίλισσας Ελισάβετ της δεύτερης είναι εκείνη που ξεκίνησε τη συγκεκριμένη παράδοση το 1923, όταν αμέσως μετά τον γάμο της με τον Δούκα του Γιορκ, ο οποίος έγινε αργότερα ο Βασιλιάς Γεώργιος ο 6ος, "άφησε" το δικό της μπουκέτο στο εν λόγω μνημείο.

Από εκείνη τη στιγμή, όλες οι νύφες της βασιλικής οικογένειας κάνουν το ίδιο, εκφράζοντας έτσι τιμή και ευγνωμοσύνη σε όσους πέθαναν πολεμώντας για την πατρίδα.

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε την ιστορία αυτή σε εικόνες ενώ στο τέλος πληφορούμαστε για την κατάληξη των υπόλοιπων λουλουδιών που χρησιμοποίησε το ζεύγος για τον στολισμό της εκκλησίας.

Όπως βλέπουμε, λοιπόν, οι νιόπαντροι φρόντισαν να φτάσουν οι όμορφες συνθέσεις αυτές σε διάφορα νοσοκομεία και οίκους ευγηρίας στο Ηνωμένο Βασίλειο δίνοντας έτσι χαρά σε ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη.