Meghan και Harry: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τον γάμο και η... μέλισσα [video]

23.05.2018
Meghan και Harry: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τον γάμο και η... μέλισσα [video]
Μόλις το Σάββατο παντρεύτηκαν και σήμερα, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex πραγματοποίησαν την πρώτη τους επίσημη εμφάνίση και, φυσικά, έκλεψαν την παράσταση.

Όπως είχε ανακοινωθεί από την περασμένη εβδομάδα, η Meghan και ο Harry θα έδιναν το "παρών" στην πρώτη από τις πολλές εορταστικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για τα 70ά γενέθλια του πρίγκιπα Charles που για την ιστορία, είναι σε έξι (!) μήνες από τώρα και συγκεκριμένα στις 14 Νοεμβρίου.

Η σημερινή, πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στους κήπους του Buckinham Palace παρουσία 6.500 καλεσμένων από τις 386 οργανώσεις που υποστηρίζει ο διάδοχος του θρόνου, από τον στρατό και τα σώματα ασφαλείας.

Στην πρώτη τους εμφάνιση ως σύζυγοι, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex κέρδισαν το ενδιαφέρον του κόσμου, ενώ εκείνος είχε και μια πολύ "ενδιαφέρουσα" εμπειρία την ώρα που μιλούσε για να τιμήσει τον εορτάζοντα πατέρα του.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο Harry δέχτηκε "επίθεση" από μια ενοχλητική μέλισσα, η οποία έκανε εκείνον να διακόψει τον λογο του και τη σύζυγό του να γελάσει πονηρά, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που ακολουθεί πιο κάτω.

Still on the royal matter😊 Prince Harry's speech today #princeharry #royalfamily #princeharryandmeghan #princeharryspeech #funnyvideos #funnybonegram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Funnybone Gram (@funnybonegram) στις

#meghanmarkle look for today. Yes or no? #princecharles#birthday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dubaistreetstyle (@dubaistreetsyle) στις

Όσο για το look της Meghan; Η 36χρονη δούκισσα επέλεξε ένα ροζ φόρεμα με διαφάνεια στα μανίκια και το λαιμό της φίρμας Goat το οποίο συνδύασε με ίδιας απόχρωσης καπέλο και γόβες.

Γενικά, οι δυο τους ήταν χαρούμενοι και φιλικοί με όλους και ιδιαίτερα με τον πατέρα του Harry και τη σύζυγό του, Camilla. Έδειχναν να απολαμβάνουν τη στιγμή, παρόλο που η "υποχρέωση" αυτή μετέθεσε ελαφρά τον μήνα του μέλιτός τους. Εστω...

Duke and Duchess 💞 #meghanmarkle #princeharry

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan & Harry (@harrymeghan) στις