Meghan Markle: Το βίντεο με το στριπτίζ της που κάνει τον γύρο του internet

13.06.2018
Meghan Markle: Το βίντεο με το στριπτίζ της που κάνει τον γύρο του internet
Δεν είναι άγνωστο ότι η νυν δούκισσα του Sussex υπήρξε ηθοποιός για πολλά χρόνια. Μπορεί για χάρη του πρίγκιπά της να απαρνήθηκε το επάγγελμα, το site και τους λογαριασμούς της στα social media, όμως τα όσα προηγήθηκαν στη ζωή της π.Χ (σ.σ. προ Χάρι) δεν μπορούν να σβηστούν. Για την ακρίβεια, θα τα βρίσκει διαρκώς μπροστά της.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι μια "δουλειά" που είχε κάνει η Meghan Markle πριν από 5 χρόνια για το περιοδικό "Mens Health", που στο πρόσωπό της βρήκε το "απόλυτο κορίτσι για έναν άντρα".

Κούκλα, δυναμική, κομψή, σέξι και... ξέρει να μαγειρεύει. "Grilling Never Looked So Hot" ο τίτλος του βίντεο, τίτλος που τα "λέει" όλα.

Την εποχή εκείνη, φυσικά, ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δε φανταζόταν η Meghan ότι θα ερχόταν η στιγμή που εκείνη θα βρισκόταν στο παλάτι του Μπάκινχαμ έχοντας παντρευτεί τον 6ο σε σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο και ενδεχομένως τέτοιου είδους "υλικό" να της κάνει κακό.

Στο βίντεο βλέπουμε την 36χρονη σήμερα Meghan να πετά τα ρούχα της και μένοντας με ένα σορτσάκι να ψήνει μπιφτέκια στο μπάρμπεκιου με βλέμμα όλο νόημα και υποσχέσεις.

Εντάξει.. Όλοι έχουν παρελθλόν. Και ο Harry πρώτος από όλους. Στο κάτω κάτω, επρόκειτο για δουλειά, έτσι δεν είναι;

Ιδού και το εν λόγω βίντεο που έχει γίνει, εύλογα, viral.