Meghan Markle: Ιδού γιατί στάθηκε τόσο πίσω στο μπαλκόνι του Μπάκινχαμ

14.06.2018
Meghan Markle: Ιδού γιατί στάθηκε τόσο πίσω στο μπαλκόνι του Μπάκινχαμ
Η νεόνυμφη δούκισσα του Sussex, όπως ονομάζεται επίσημα η 36χρονη ηθοποιός μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο της στο παλάτι, αλλά η εμφάνισή της αυτή σχολιάστηκε πολύ και για διάφορους λόγους.

Η Meghan συνόδευσε όλη την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στο μπαλκόνι του Μπάκινχαμ στο πλαίσιο της Trooping the Colour Day όπου στρατός και αεροπορία γιορτάζουν θεαματικά τα γενέθλια της βασίλισας.

Η επίσημη πρώτη της Meghan σχολιάστηκε ως κάπως "αμήχανη" και όχι ιδιαίτερα "χαρούμενη" αρχικά αλλά δόθηκε εξήγηση στη συνέχεια.

Ωστόσο μέχρι σήμερα αναρωτιόμασταν γιατί το νιόπαντρο ζεύγος "θάφτηκε" στο πίσω μέρος του μπαλκονιού, υπό τη σκιά μάλιστα μιας Catherine -ή Kate αν προτιμάτε- που "δέσποζε" πελώρια μπροστά τους.

Και γι' αυτό όμως υπάρχει εξήγηση. Και είναι η εξής:

Όπως φαίνεται, υπάρχει μια "ιεραρχία" και σε αυτού του είδους τα γεγονότα, όπως εξηγεί στο περιοδικό People ο συντάκτης του περιοδικού Majesty, Joe Little. "Δεν υπήρξε σκόπιμη παράβλεψη όμως καθώς ο William είναι ο μεγαλύτερος, θα έμπαινε πιο μπροστά στη σειρά, μαζί με τη σύζυγό του. Βέβαια, η Meghan είχε μια πολύ καλή θέση. Ήταν στο κέντρο και πολύ κοντά στη βασίλισσα".

Ωστόσο, υπήρξε και μια δήλωση από εκπρόσωπο του Kensington Palace, σύμφωνα με τον οποίο η δούκισσα του Sussex επέλεξε μόνη της που θα σταθεί. "Θα πρέπει να το διάλεξε μόνη της. Δεν υπάρχει κάποιος που ορίζει πλάνο σχετικά με τις θέσεις. Και υπήρχαν και πολλά παιδιά πο θα έπρεπε να μπουν μπροστά".

Με την ευκαιρία θυμόμαστε πού στάθηκε η Kate στη δική της "πρώτη φοορά στο Trooping the Colour" μετά τον γάμο της, το 2011. Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge στάθηκαν στην πρώτη σειρά βέβαια αλλά πολύ μακριά από τη βασίλισσα. Ιδού:

Οι δυο τους βέβαια έδειχναν πολύ χαρούμενοι με τον "παλαίμαχο" William να εξηγεί τα πάντα στην αγαπημένη του σύζυγο.

Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε ότι σε κάθε τέτοια περίπτωση, η Harry επέλεγε να σταθεί πίσω από τη βασίλισσα, εκεί ακριβώς όπου στάθηκε φέτος μαζί με τη σύζυγό του. Ίσως όντως εκεί είναι η δική του θέση και δεν την αλλάζει με τίποτα; Μπορεί. Στη φωτογραφία κάτω είναι αυτό το... κεφαλάκι στο βάθος!