Meghan Markle - Αυτός είναι ο λόγος που τελευταία φοράει μόνο μπεζ

15.06.2018
Meghan Markle - Αυτός είναι ο λόγος που τελευταία φοράει μόνο μπεζ
Όλες τις οι εμφανίσεις μετά τον γάμο είναι σε αποχρώσεις του μπεζ

Έχεις και εσύ παρατηρήσει πως όλες οι εμφανίσεις της Meghan Markle μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, είχαν απόχρωση... μπεζ; Ή nude, ή blush pink, ή κρεμ! Αυτή η χρωματική παλέτα από γλυκά ουδέτερα χρώματα δεν είναι τυχαία, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Φόρεσε ένα απαλό ροζ φόρεμα Goat στο garden party του Buckingham Palace, ένα blush Carolina Herrera στην εκδήλωση Trooping the Colour και μόλις χτες ένα κρεμ Givenchy στην πρώτη της εκδήλωση μαζί με τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Μάλλον υπάρχει λόγος πίσω από αυτές της τις επιλογές κι αυτός δεν είναι άλλος από την ένδειξη σεβασμού στη Βασίλισσα Ελισάβετ!

"Η Meghan επέλεξε ουδέτερα χρώματα ξανά. Νιώθω πως είναι μια έξυπνη στυλιστική στρατηγική της προκειμένου να ταιριάζει πάντα αρμονικά με τη Βασίλισσα που είναι γνωστή για την προτίμησή της στα ζωηρά, έντονα χρώματα" δηλώνει o σύμβουλος μόδας Lucas Armitage στη Daily Mail και συνεχίζει λέγοντας

"Η χρήση των ουδέτερων χρωμάτων είναι επίσης ένδειξη σεβασμού για να μην φαίνεται ποτέ σαν να θέλει να την επισκιάσει. Θα ήμουν σοκαρισμένος αν η Meghan επέλεγε ένα ζωηρό χρώμα, αν και στο παρελθόν τις εκτιμούσε πολύ.

Νομίζω ότι η σχέση της Βασίλισσας με τη Meghan βασίζεται στον σεβασμό και έτσι η δεύτερη άλλαξε το προσωπικό της look ώστε να υιοθετήσει ένα πιο σεμνό, βασιλικό στιλ -κάτι που θα ευχαριστήσει την Βασίλισσα".

Εμείς πάντως λατρεύουμε τις nude αποχρώσεις που επιλέγει ξανά και ξανά η Meghan αφού είναι πάντα κομψές, δείχνουν πολυτελείς και αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά της.