Meghan Markle & Πρίγκιπας Harry - Να πού περνούν τα Σαββατοκύριακά τους!

16.06.2018
Meghan Markle & Πρίγκιπας Harry - Να πού περνούν τα Σαββατοκύριακά τους!
Μάθαμε τα πάντα για το "εξοχικό" τους!

Μπορεί να μην έχουν αποκαλύψει αν πήγαν τελικά ταξίδι για τον μήνα του μέλιτος, όμως ένα είναι σίγουρο: ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle χαίρονται τις λιγοστές τους ελεύθερες ημέρες στο ολοκαίνουργιο εξοχικό τους!

Σύμφωνα με το US Weekly, το ευτυχισμένο ζευγάρι μίσθωσε για δύο χρόνια το εξοχικό σπίτι WestfieldLarge στο πολυτελές Cotswolds ιδίως αφού το επίσημο σπίτι τους, Nottingham Cottage, βρίσκεται σε διαδικασία ανακαίνισης. Μέχρι βέβαια να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση, οι δυο τους διαμένουν σε ένα διαμέρισμα με 21 υπνοδωμάτια (!) μέσα στο παλάτι αλλά αναζητούν τη γαλήνη του νέου εξοχικού τους στο Cotswolds τα Σαββατοκύριακα.

Το σπίτι βρίσκεται σε μια έκταση 4,000 εκταρίων με το όνομα Great Tew Estate και σύμφωνα με το website του είναι το "αρχέτυπο βρετανικό εξοχικό". Ο Harry και η Meghan πέρασαν εκεί το Σαββατοκύριακο πριν τον γάμο τους ενώ η μέλλουσα νυφούλα φιλοξένησε εκεί τις φίλες της για το bridal shower της!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι εκεί κοντά περνούν τα σαββατοκύριακά τους και οι Beckham αλλά και η Kate Moss! Αν λοιπόν θελήσουν παρέα, η Meghan και ο Harry θα έχουν την καλύτερη!