Meghan Markle: Ακόμη μία πριγκίπισσα φόρεσε το φόρεμα του γάμου της [photos]

16.06.2018
Meghan Markle: Ακόμη μία πριγκίπισσα φόρεσε το φόρεμα του γάμου της [photos]
Οι εμφανίσεις της δούκισσας του Sussex την ημέρα του γάμου της ακόμη συζητιούνται. Και, όπως φαίνεται, αποτελούν έμπνευση, ακόμη και για μέλη άλλων βασιλικών οικογενειών.

Δύο οι εμφανίσεις της Meghan Markle στις 19 Μαΐου, όταν παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, πρίγκιπα Harry. Εδώ, ο λόγος για τη δεύτερη, αυτή του πάρτι.

Stella McCartney είχε επιλέξει για την περίσταση η 36χρονη ηθοποιός και εντυπωσίασε στα λευκά. Φαίνεται πως θαυμάστρια της βρετανίδας σχεδιάστριας είναι και η πριγκίπισσα Sofia της Σουηδίας, η οποία εμφανίστηκε στην τελετή 2018 Polar Music Prize Award με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Carl και την αδελφή του, πριγκίπισσα Madeleine φορώντας ένα παρόμοιο φόρεμα σε σμαραγδί χρώμα.

Ο συνειρμός είναι άμμεσος, χωρίς όμως να έχει γίνει ακόμη γνωστό αν όντως και το φόρεμα αυτό φέρει την υπογραφή της McCartney..

Η πριγκίπισσα Sofia πάντως, έλαμπε δίπλα στον δικό της πρίγκιπα, όπως πάντα, θυμίζοντας ακόμη μια φορά ότι καμμιά φορά, τα παραμύθια έχουν αίσιο τέλος! Κάνε κλικ στον σύνδεσμο για να θυμηθείς της ιστορία της σύγχρονης αυτής Σταχτοπουτας

Εσένα, ποια από τις δυο εκδοχές σου αρέσει περισσότερο;

Two Royals, similar dress 🖤 Which one is your favorite: 1 or 2?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia) στις