Βασίλισσα Ελισάβετ - Τα πολλά "χαϊδευτικά" της! Πώς θα την αποκαλεί η Meghan;

18.06.2018
Βασίλισσα Ελισάβετ - Τα πολλά "χαϊδευτικά" της! Πώς θα την αποκαλεί η Meghan;
Πώς θα απευθύνεται σε λίγο καιρό η Meghan Markle στη Βασίλισσα Ελισάβετ;

Η κοινή τους εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα στο Cheshire ήταν καθοριστική για τη σχέση τους. Πλέον όλοι γνωρίζουν πως η Meghan Markle έχει άριστες σχέσεις με τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Μήπως το επόμενο βήμα είναι να πάψει μεταξύ τους η τόση τυπικότητα;

Για την ώρα όταν η Meghan συναντά την Ελισάβετ, κάνει μία υπόκλιση και της απευθύνεται ως "Αυτού Μεγαλειότης". Καθώς όμως η οικειότητα μεταξύ τους μεγαλώνει, σύμφωνα με τους ειδικούς, η Meghan θα αρχίσει να την αποκαλεί "Ma'am" και αφού πλέον θα έχει περάσει πολύ καιρό σε εκείνο το "στάδιο", ίσως να αρχίσει να την αποκαλεί "Mama" όπως την αποκαλούσε και η Diana. Αυτό ωστόσο θα γίνει μονάχα όταν η Meghan φτάσει σε εκείνο το υψηλό στάδιο οικειότητας (αν και αυτή η στιγμή δεν μοιάζει και τόσο μακριά).

Το "αυθεντικό" χαιδευτικό της Ελισάβετ ωστόσο δεν είναι άλλο από το, γνωστό στους λάτρεις της σειράς The Crown, "Lilibet" το οποίο προέκυψε τα παιδικά χρόνια της Ελισάβετ, όπου η ίδια δεν μπορούσε να προφέρει σωστά το όνομά της. Το όνομά της ωστόσο χρησιμοποιείται πλέον μονάχα από τους πιο κοντινούς της φίλους και τους στενούς της συγγενείς!