Ακόμα ένα «όχι»! Το Παλάτι «απαγορεύει» στη Meghan Markle το αγαπημένο της φαγητό

18.06.2018
Ακόμα ένα «όχι»! Το Παλάτι «απαγορεύει» στη Meghan Markle το αγαπημένο της φαγητό
Υπάρχει, βέβαια, σοβαρός λόγος.

Για τα καλά στα δύσκολα έχει ριχτεί η Meghan Markle μετά τον γάμο της με τον Πρίγκiπα Harry.

Το να είσαι μέλος ολόκληρης βασιλικής οικογένειας εκτός από τα υπέρ του έχει και τα κατά του, με τη Δούκισσα του Sussex να το γνωρίζει και με το παραπάνω από τη στιγμή που κέρδισε τον πολυπόθητο τίτλο. Πολλά κλήθηκε να απαρνηθεί στη νέα της ζωή στο Παλάτι, αυτό το τελευταίο, όμως, της στοίχισε περισσότερο απ’ όλα.

Τι καλείται αυτή τη φορά να ξεχάσει η πρώην ηθοποιός; Το αγαπημένο της φαγητό.

Κι αυτό, βάσει πρωτοκόλλου.

Όπως είναι γνωστό, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας απαγορεύεται να καταναλώνουν θαλασσινά κατά τη διάρκεια επίσημων ταξιδιών τους, λόγω αυξημένου κινδύνου τροφικής δηλητηρίασης. Η νέα γαλαζοαίματη, όμως, στην προηγούμενη ζωή της τιμούσε ιδιαιτέρως τα συγκεκριμένα πιάτα τόσο λόγω γεύσης όσο και χαμηλής θερμιδικής αξίας.

Πλέον, ως σύζυγος του Harry καλείται να απολαμβάνει τα θαλασσινά της μόνο εντός Παλατιού και μόνο όταν δεν έχει στα πλάνα της κάποια επίσημη εμφάνιση.

«Είναι λογικό οι γαλαζοαίματοι να μην τρώνε θαλασσινά στα δημόσια καθήκοντά τους. Δεν θέλουμε ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας να υποστεί τροφική δηλητηρίαση όταν βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη κάπου», ανέφερε ο βασιλικός μπάτλερ Grant Harrold στην «Express».

Και αυτό δεν ήταν το μόνο «χτύπημα» για τη Markle, αφού το πρωτόκολλο, της απαγορεύει και την κατανάλωση φουαγκρά.

Αχ βρε Meghan…