Justin Theroux: Μπορεί να πλήγωσε τη Jennifer Aniston, μετά από αυτό όμως τον αγαπήσαμε ξανά

18.06.2018
Justin Theroux: Μπορεί να πλήγωσε τη Jennifer Aniston, μετά από αυτό όμως τον αγαπήσαμε ξανά
Κερδίζει ξανά τον θαυμασμό μας ο πρώην την Jennifer.

Τον τελευταίο καιρό ο Justin Theroux είχε να αντιμετωπίσει τα διόλου κολακευτικά σχόλια των γυναικών, οι οποίες στάθηκαν στο πλευρό της Jennifer Aniston κατηγορώντας τον ευθέως για τον χωρισμό τους.

Ο ηθοποιός σχολιάστηκε ιδιαιτέρως αρνητικά, καθώς όχι μόνο θεωρήθηκε υπεύθυνος για το τέλος της σχέσης ενός εκ των ωραιότερων ζευγαριών του κόκκινου χαλιού, μα επιπλέον κατηγορήθηκε και για άσχημη συμπεριφορά προς την πρώην του.

Ο ίδιος, βλέπετε, δε δίστασε να κυκλοφορήσει με πολύ όμορφες κυρίες του Hollywood, με τις φήμες πως η αντικαταστάτρια της Jennifer έχει ήδη βρεθεί να δίνουν και να παίρνουν. Δεν θέλαμε και πολύ να τον βγάλουμε από τη λίστα με τους αγαπημένους μας λοιπόν…

Τώρα, όμως, επανέρχεται δυναμικά χάρη σε μια κίνηση που μόνο ασχολίαστη δεν θα μπορούσε να μείνει.

Τι έκανε; Ο Justin κατάφερε να σώσει από βέβαιη ευθανασία μία αδέσποτη σκυλίτσα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά την υιοθέτησε κιόλας.

Το ότι είναι φιλόζωος το γνωρίζαμε, ωστόσο η ταλαιπωρία που πέρασε για χάρη της τετράποδης Kuma ήταν το κάτι άλλο.

Τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε η Kuma στο καταφύγιο του Τέξας όπου φιλοξενούνταν ήταν πολλά και έτσι οι ιθύνοντες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ευθανασία. Κάτι που δεν συνέβη τελικά, καθώς όταν ο Justin ενημερώθηκε για το περιστατικό και έσπευσε να ταξιδέψει εκεί από τη Νέα Υόρκη για να την πάρει μαζί του, αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα της φροντίδας της. Υποσχέθηκε ακόμα ότι θα την κρατήσει κοντά του.

Και τελικά τα κατάφερε! Μπορεί να χρειάστηκαν τρεις ολόκληροι μήνες για τα γραφειοκρατικά, η Kuma όμως είναι πλέον μαζί του και απολαμβάνει τη ζεστασιά του σπιτιού του μαζί με τα άλλα του κατοικίδια.

Οι φωτογραφίες και τα stories στο Instagram είναι πολλά, με την ιστορία της Kuma να μας κάνει να συμπαθούμε ξανά τον πρώην της Jennifer Aniston.

Τόσο απλά.

MEET KUMA (くま) !!! 🐻 There are too many people to thank for Kuma.... @jesslee81 and William and everyone @chancetobloom You are the heroes who took Kuma from death and loved her back to life. Also @austinpetsalive for steering me towards a new adoption. And also... of course Katie and Ryan and all the pilots with @pilotsnpaws ... showing that ALL breeds can fly. Especially the ones most in need. PLEASE, if you follow me... check out the work ALL these people do, day in and day out... to rescue and help the voiceless. If you are looking for ANY kind of Dog or Cat... PLEASE adopt one. You can find ANY breed. Even really fancy ones in need of homes. Don’t believe me? Think of a breed, go to petfinder.com ... and see for yourself! And oh yeah... thanks @petfinder for all you do too! If you can... please go to the link in my bio and see what @chancetobloom does. And please make a donation in Kuma’s name. #pitbull #adoptdontshop #pittiesofig #dontbullymybreed #rescuedog #くま

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ justintheroux στις 9 Ιούν, 2018 στις 8:27 μμ PDT