Πατέρας Meghan προς Harry: "Υποσχέσου μου ότι δεν θα σηκώσεις χέρι στην κόρη μου"

18.06.2018
Πατέρας Meghan προς Harry: "Υποσχέσου μου ότι δεν θα σηκώσεις χέρι στην κόρη μου"
Μία συνέντευξη που συζητήθηκε πολύ -και αναμένεται να συζητηθεί περισσότερο- έδωσε σήμερα το πρωί ο Thomas Markle στην τελεοπτική εκπομπή "Good Morning Britain" και τον Piers Morgan και τη Sussane Reid.

Ο πατέρας της δούκισσας του Sussex μίλησε πρώτη φορά δημόσια μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν έγινε γνωστό ότι είχε σκηνοθετήσει φωτογραφίες με παπατάτσι, αλλά και μετά τον γάμο της κόρης του με τον πρίγκιπα Harry, στον οποίο, ως γνωστόν, ο ίδιος δεν παρέστη, "ακυρώνοντας" κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Ανάμεσα στα πολλά που είπε, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που χαρακτηρίστηκε μέχρι και "απελπιστικά άβολη" ο Thomas Markle αποκάλυψε τη στιγμή που ο πρίγκιπας Harry, με τον οποίο παρεμπιπτόντως ακόμη δεν έχουν συναντηθεί πρόσωπο με πρόσωπο, ζήτησε το χέρι της κόρης του από το τηλέφωνο.

"Είσαι gentleman, του είπα. Υποσχέσου μου ότι δεν θα σηκώσεις ποτέ χέρι επάνω στην κόρη μου και φυσικά θα σου δώσω την ευχή μου να την παντρευτείς".

[Περίπου στο 7ο λεπτό του βίντεο που υπάρχει στο τέλος της είδησης το συγκεκριμένο κομμάτι]

Κατά τα άλλα, ο Thomas Markle αποκάλυψε ότι έχουν μιλήσει αρκετά στο τηλέφωνο με τον γαμπρό του - ακόμη και τα περί πολιτικής "ανακάτεψε" στις απαντήσεις του- ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί πώς ένιωσε βλέποντας κάποιον άλλο να συνοδεύει την κόρη του στον γάμο της.

"Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον άλλο αντικαταστάτη καλύτερη από τον πρίγκιπα Charles. Ήταν πολύ κομψός και η κόρη μου πολύ όμορφη. Ζήλεψα. Ευχόμουν να ήμουν εκεί. Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση του. Όμως, δόξα τον Θεό οπυ βρέθηκε εκεί και τον ευχαριστώ πολύ γι' αυτό".

Για την ιστορία, και μετά την επίθεση που δέχτηκε από μερίδα του κοινού για τη συνέντευξη αυτή, ο Piers Morgan παραδέχτηκε ότι "το παλάτι δεν είχε την παραμικρή ιδέα σχετικά"