Meghan Markle: Πόσα χρήματα πήρε ο πατέρας της για να μιλήσει στο «Good Morning Britain»;

19.06.2018
Meghan Markle: Πόσα χρήματα πήρε ο πατέρας της για να μιλήσει στο «Good Morning Britain»;
Πολλά ακούστηκαν για τον πατέρα της Meghan Markle, Thomas Markle, ο οποίος λόγω της προσπάθειάς του να εκμεταλλευτεί οικονομικά τη σχέση της κόρης του με τον Πρίγκιπα Harry κατάφερε να κάνει τρομερά κακή εντύπωση όχι μόνο στο κοινό της ηθοποιού και στον κύκλο της βασιλικής οικογένειας, μα και σε ολόκληρο τον κόσμο που παρακολούθησε το ρομάντσο των Meghan – Harry.

Ο Markle μπορεί να μην έδωσε το «παρών» στον βασιλικό γάμο συνοδεύοντας τη σύζυγό του και μαμά της Meghan στο Μυστήριο, όπως αποδεικνύεται, όμως, μίλησε με τη νέα γαλαζοαίματη και τον εγγονό της Ελισάβετ λίγο πριν την επισημοποίηση της σχέσης τους.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο «Good Morning Britain», η Meghan πρώτη του αποκάλυψε τη σχέση της με τον Πρίγκιπα Harry, ζητώντας του στις κοινές τους συζητήσεις να αναφέρεται σε αυτόν ως «η» και όχι ως «ο» προκειμένου η σχέση της μαζί του να μείνει κρυφή όσο περισσότερο καιρό γίνεται.

Τι συνέβη, όμως, όταν ο Mr. Markle ήρθε σε επικοινωνία με τον μέλλοντα σύζυγο της κόρης του; Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εκπομπή, ο ίδιος του ζήτησε κάτι πολύ συγκεκριμένο:

«Ο Harry ζήτησε το χέρι της στο τηλέφωνο και εγώ είπα: Είσαι gentleman, υποσχέσου μου πως δεν θα σηκώσεις ποτέ χέρι πάνω στη κόρη μου και φυσικά και θα σου δώσω την άδεια μου να την παντρευτείς».

Και πάνω που πήγαμε να τονσυμπαθήσουμε, ο ξένος Τύπος γράφει πως για τη συνέντευξή του αυτή πήρε το ποσό των 10.000 λιρών.

Αυτή τη φορά το παράκανε...