Η Meghan Markle μας έβαλε τα γυαλιά: Τόσο χρόνο χρειάστηκε για να ετοιμαστεί για τον γάμο της

20.07.2018
Η Meghan Markle μας έβαλε τα γυαλιά: Τόσο χρόνο χρειάστηκε για να ετοιμαστεί για τον γάμο της
Πόση ώρα απαιτεί η προετοιμασία μιας πριγκίπισσας για τον royal γάμο της;

Πιθανότατα πολλή. Πάρα πολλή. Η Meghan Markle, όμως, έκανε και σε αυτό τη διαφορά.

Η απλότητά της την ημέρα του βασιλικού γάμου σχολιάστηκε όσο τίποτα από τα διεθνή Μέσα, καθώς η Αμερικανίδα ηθοποιός –σε αντίθεση με αυτό που πολλοί θα περίμεναν- επέλεξε να πει «όχι» στο εκκεντρικό στοιχείο, αποδεικνύοντας πως το κλασσικό είναι πάντα η safe επιλογή.

Ο Οίκος Givency κέρδισε τις εντυπώσεις με το νυφικό της συζύγου του Πρίγκιπα Harry, ενώ το γεγονός πως η ίδια έκλεισε για τα καλά την πόρτα στις ακρότητες σε make up και μαλλιά μόνο θετικά σχολιάστηκε.

Πόση, ώρα, όμως της πήρε να χτενιστεί, να μακιγιαριστεί και να φορέσει το πανάκριβο νυφικό της; Σύμφωνα με τη Daily Mai, για όλα αυτά χρειάστηκαν μόνο… 45 λεπτά!

Διαβάστε επίσης: Melania Trump: Τόσες χιλιάδες ευρώ έχει κερδίσει μέχρι στιγμής ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

Ο hairstylist Serge Normant, ο οποίος επιμελήθηκε την εμφάνιση του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, παραδέχτηκε ότι ήταν μεγάλη του χαρά να δουλέψει με τα Meghan, αλλά και ότι το όλο style ήταν εμπνευσμένο από την Audrey Hepburn, κάτι που επίσης είχε σχολιαστεί πολύ.

Όπως αποκάλυψε, το μόνο που χρειάστηκε να κάνει είναι να στεγνώσει τα βρεγμένα μαλλιά της Meghan και να δημιουργήσει έναν επιμελώς ατημέλητο κότσο στα μαλλιά.

Όσο για το make up look; Δεν διέφερε σε τίποτα από το καθημερινό της.

Παρέδωσε μαθήματα η Meghan, τι να λέμε…