Γιατί το BBC αρνήθηκε να μεταδώσει τον γάμο της πριγκίπισσας Eugenie;

18.09.2018
Γιατί το BBC αρνήθηκε να μεταδώσει τον γάμο της πριγκίπισσας Eugenie;
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την ημέρα του γάμου της πριγκίπισσας Eugenie και του Jack Brooksbank, οι οποίοι είναι προγραμματισμένο να παντρευτούν στις 12 Οκτωβρίου.

Το μυστήριο θα τελεστεί στο St George's Chapel στο Windsor Castle, εκεί ακριβώς που παντρεύτηκαν ο πρίγκιπας Harry με τη Meghan Markle, θα υπάρχει ωστόσο μία πολύ σημαντική διαφορά: Το British Broadcasting Corporation θα λείπει!

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, το κανάλι αμφιβάλλει για το ότι ο συγκεκριμένος royal γάμος θα έχει την ίδια ανταπόκριση από το βρετανικό κοινό με εκείνον των Harry – Meghan τον οποίο παρακολούθησαν 24 εκατομμύρια Βρετανοί, γι’ αυτό και ύστερα από συζητήσεις με τον πατέρα πρίγκιπα Andrew, αποφάσισε να μείνει εκτός.

Διαβάστε ακόμη: Ο λόγος που δεν θα δεις ποτέ τη Meghan Markle να φορά κόκκινο κραγιόν δεν έχει να κάνει με το πρωτόκολλο

Η δημοσιογράφος Katie Hind γράφει σε ρεπορτάζ της:

Μπορώ να αποκαλύψω πως ο πρίγκιπας Andrew προσπάθησε να κάνει μία συμφωνία με το κανάλι για να δείξει στην τηλεόραση την μεγάλη μέρα της κόρης του. Ωστόσο, μετά από μερικά μυστικά meetings, είπαν στο παλάτι πως δεν θα συμβεί.

Το ότι το BBC θα λείπει παρά το γεγονός πως το «παρών» θα δώσουν όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, δίνει την ευκαιρία στο ITV να κερδίσει το κοινό, αφού όπως λέγεται έχει πραγματοποιήσει τις πρώτες συζητήσεις προκειμένου να καλύψει εκείνο τον βασιλικό γάμο.

Διαβάστε ακόμη: Είναι επίσημο: Ιδού ποια θα είναι βασίλισσα μετά τον θάνατο της Ελισάβετ

Για να είμαστε ειλικρινείς, πάντως, δύσκολα θα ξεπεράσει την επιτυχία του BBC με τον γάμο του Μαΐου!