Ο πρίγκιπας William αποκαλύπτει τη νέα εμμονή του George: Μόνο με αυτό ασχολείται

20.09.2018
Ο πρίγκιπας William αποκαλύπτει τη νέα εμμονή του George: Μόνο με αυτό ασχολείται
Τεσσάρων ετών ο μικρός πρίγκιπας, τρίτος στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο μετά τον παππού και τον μπαμπά του και έχει ένα μεγάλο πάθος.

Φαίνεται ότι ο πρίγκιπας George έχει ξεπεράσει πια το "θέμα" που είχε με τα περιπολικά και τα ελικόπτερα και έχει προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα όσον αφορά τις αδυναμίες του στα παιχνίδια.

Τη σχετική αποκάλυψη έκανε ο πατέρας του, πρίγκιπας William, στο πλαίσιο πρόσφατης επίσκεψής του στο Acorns Hospice στο Birmingham, ένα κέντρο που βοηθά παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, στηρίζοντας ταυτόχρονα τις οικογένειές τους.

Διάβασε και αυτό: Kate και William: Απίστευτα ντοκουμέντα από τις βαπτίσεις τους και τρεις σημαντικές ημερομηνίες [video]

Μιλώντας σε ένα από τα παιδάκια του κέντρου, ο 36χρονος γαλαζοαίματος, το ρώτησε αν είχε ζωγραφίσει έναν τρικεράτοπα!

"Τα ξέρω αυτά γιατί ο George έχει πάθει εμμονή με τους δεινόσαυρους. Μαθαίνουμε τα πάντα γι' αυτούς", συμπλήρωσε ο William στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε ανταποκρίτρια της DailyMail στο Twitter.

Αυτό το διάβασες; Πρίγκιπας George - Το νέο του πορτραίτο είναι και το πιο χαριτωμένο!

Δεινόσαυροι, λοιπόν η νέα λατρεία του George, οπότε με ασφάλεια μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι θα είναι εκείνος που θα εκτιμήσει περισσότερο από τα αδέλφια του το δώρο που δόθηκε στον πατέρα του για εκείνα από το Κέντρο. Πρόκειται για ένα βιβλίο ζωγραφικής με τίτλο "The Big Book of Dinosaur Colouring" και τη φωτογραφία μοιράστηκε ο ανταποκριτής του People: