Meghan και Harry: Η τρυφερή στιγμή τους στο "ντεμπούτο" της και η μαμά Doria [video]

21.09.2018
Meghan και Harry: Η τρυφερή στιγμή τους στο "ντεμπούτο" της και η μαμά Doria [video]
Ήταν μια σπουδαία μέρα η χθεσινή για τη δούκισσα του Sussex και είχε στο πλευρό της τους δυο πιο δικούς της ανθρώπους.

Την πρώτη solo επίσημη υποχρέωση ως μέλος της βασιλικής οικογένειας ολοκλήρωσε χθες η Meghan Markle και ήταν πανευτυχής έχοντας δίπλα της σε κάθε βήμα τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry αλλά και τη μητέρα της, Doria Ragland. Η 37χρονη δούκισσα ήταν η οικοδέσποινα σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο παλάτι του Kensington για το λανσάρισμα του πρώτου βιβλίου της.

Πρόκειται για ένα βιβλίο μαγειρικής για φιλανθρωπικό σκοπό με τίτλο "Together: Our Community Cookbook", το οποίο γιορτάζει τη δύναμη που έχει η μαγειρική ακόμη και στο να φέρει πιο κοντά διαφορετικές κοινωνίες. Το βιβλίο κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τη Hubb Community Kitchen, μια ομάδα γυναικών στο Λονδίνο που "μαγειρεύουν για τις οικογένειες και τους γείτονές τους", προσέχοντας ιδαίτερα τους επιζώντες από την τραγική, περσινή φωτιά στο Grenfell Tower.

Η Meghan γνώρισε τις γυναίκες αυτές τον Ιανούαριο και έχει μόνο όμορφα λόγια να πει:

Είχα μόλις μετακομήσει στο Λονδίνο και ένιωσα αυτόματα μια τεράστια αγκαλιά από αυτές τις γυναίκες στην κουζίνα. Ένιωσα τη ζεστασιά τους, την καλοσύνη τους και επίσης το γεγονός ότι μέσα σε ένα τόσο μικρό δωμάτιο χωρούσαν τόσες πολλές διαφορετικές κουλτούρες είχε τεράστιο ενδιαφέρον. Σε προσωπικό επίπεδο, νιώθω πολύ περήφανη που ζω σε μια πόλη όπου μπορεί να υπάρξει μια τόσο μεγάλη ποικιλία. 12 διαφορετικές χώρες εκπροσωπούνται μέσα από αυτή την ομάδα γυναικών. Είναι εντυπωσιακό!

Διάβασε και αυτό: Πρίγκιπας Harry: Η παράξενη δημόσια κίνησή του και τι φανερώνει

Η συνεργασία αυτή και η επίσημη παρουσίαση του εγχειρήματος στο παλάτι του Kensington, έδωσε στη Meghan την αφορμή και για τον πρώτο της επίσημο λόγο ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, που ξεκίνησε κάπως έτσι:

Είναι τόσο μεγάλο προνόμιο που σας έχω γνωρίσει. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που βλέπω αυτό το project

Δίπλα στη Meghan, o σύζυγος και τη μητέρα της που καμάρωναν με το παραπάνω! Η Doria Ragland ήρθε στο Λονδίνο ειδικά για αυτή την περίσταση, και, όπως αναφέρεται σε σχετικά δημοσιεύματα, συστηνόταν στους παραβρισκόμενους ως "η μαμά της Μεγκ"!

Αυτό το διάβασες; Δύσκολα τα πράγματα για τη μητέρα της Meghan Markle: Τι συμφωνητικό την ανάγκασε τα υπογράψει το Παλάτι;

Η Meghan στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, όμως και ο Harry παίρνει το βραβείο του "πιο τρυφερού συζύγου". Όταν κάποια στιγμή ο αέρας ανακάτωσε τα μαλλιά της αγαπημένης του, έσπευσε να τα φροντίσει χαρίζοντάς της το πιο γλυκό χαμόγελο.

Οι εικόνες τα λένε όλα.

Τα έσοδα του βιβλίου αυτού, που είναι ήδη διαθέσιμο για προαγορά στο διαδίκτυο, θα χρησιμοποιηθούν ώστε να κρατηθεί η Hubb Community Kitchen ανοιχτή